TORNAR

Felip Puig dóna suport a la llista d’Òdenaoberta

Pep Solé afirma que ja ha iniciat converses amb empreses concretes per dur projectes importants al municipi

politica
Dilluns, 18 abril 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El conseller d'Interior Felip Puig va presidir el passat dissabte la presentació de la candidatura de CiU - Òdenaoberta al municipi odenenc. Acompanyat d’altres personalitats convergents, com la diputada Maria Senserich, Pep Solé va voler mirar el futur en positiu i va posar l’accent en la cohesió dels diferents barris i la necessitat d’atreure empreses que generin activitat econòmica al municipi.

Maria Senserich, Felip Puig i Pep Solé en l'acte de presentació d'Òdena Oberta

Sota el lema ‘Sí per Òdena’, Pep Solé, que encapçala la llista després de la retirada de Josep Vicenç Mestre, va apostar per fer una política que sigui capaç de ‘fer recuperar l’orgull als odenencs’. Aconseguir cohesionar els diferents nuclis del municipi, reforçar la identitat d’Òdena i portar inversions són els eixos centrals de la campanya que vol fomentar la participació entre tots els ciutadans.

Ramona Vila, Sergio Lozano, Joan Gabarró, Anabel Cortès, Jesús Vargas Andreu Garcia,Tomàs Fuentes, Míriam Corella, Àngels Prat, Gemma Cuadras, Josep Maria Vinyals, Josep Munné, Elisabet Vinyals i Marc Pajares acompanyaran Pep Solé durant la cursa per a l’alcaldia d’Òdena.

L’Alcaldable va apuntar que l’equip ja ha mantingut converses amb empreses concretes per a portar projectes empresarials al municipi. Per la seva banda, Felip Puig va fer una aposta personal per l’equip d’Òdenaoberta i va apuntar que: ‘en aquests temps cal reforçar l'esperit comunitari, i els valors que s'estan perdent a la societat d'avui en dia’. El conseller va recordar que CiU té ganes de governar amb la mà estesa i amb l’objectiu de la recuperació econòmica del país i del territori.


5 Comentaris

o

odenaoberta

Òdena

19 d'abril 2011.17:14h

Respondre

ceci, ens pots enviar un correu a info@odenaoberta.cat amb els teves dades de contacte i et prometem contactar amb tu explicar-te què ha passat. Veuràs que la candidatura de CiU s’ha reforçat... Llegir més amb els canvis que esmentes. Tot això, és clar, si realment tens ganes de saber que ha passat. A vegades hi ha gent que se sent còmode vivint en la ignorància o crent tot el que s’explica. Estic segur que tu ets dels que vols saber la veritat, o com a mínim poder diposar d’informació directe i de primera ma.
Seguyr que voldras saber perquè van marxar 4 persones i n’han entrat 8.
Serà una plaer explicar-t’ho.

c

ceci

odena

19 d'abril 2011.15:17h

Respondre

Poca gent. A la llista i al davant tres d’una mateixa família i amb gent històriaca del partit,-bona gent, però poca aportació per tirar endavant el poble!,Que en queda d’aquella primera... Llegir més Òdena Oberta amb gent de tot arreu , totes les edats i amb CARISMA.
Ho sento, però heu perdut la meva confiança.M’agradaria que algú m’expliqués que ha passat.

E

El punyetetes

Òdena

18 d'abril 2011.23:24h

Respondre

Va ser un acte ple de...... de gent de..... de la llista! Es que no vaig poder resistir i els vaig contar. No voldria exagerar però amb la gent de la candidatura, medis i algun curiós eren, 20!!!!

M

Marc

Òdena

18 d'abril 2011.10:21h

Respondre

Estic convençut que aquesta candidatura té tot el que necessita Òdena. Empenta, ganes, gent preparada. M’agrada veure gent amb idees i propostes. L’equip d’Òdenaoberta és una de les grans... Llegir més alternatives que tenim per tirar endavant el municipi. Penso que faran bons resultats, però que no es refiin de’n Guisado i companyia, que aquests se les saben molt llargues.

I

IKER

18 d'abril 2011.08:58h

Respondre

Vaig estar a la presentació i em vaig quedar parat amb l’equip. Crec que poden donar la sorpresa se’ls veia molt content. Anims!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.