TORNAR

El govern igualadí comença a instal·lar les càmeres de videovigilància i control de trànsit anunciades a finals d'any

Aquest dilluns s’han instal·lat 5 de les 20 càmeres que s’instal·laran a les entrades i punts claus de la ciutat

politica
Dilluns, 24 gener 2022. 19:21. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

A finals d'any, pocs dies després de la brutal violació d'una menor al polígon de les Comes, el govern igualadí va anunciar la instal·lació d'una sèrie de càmeres de videovigilància en aquesta zona d'Igualada així com en altres punts estratègics, com les entrades i sortides de la ciutat. Aquest dilluns, 24 de gener, s'han instal·lat les primeres cinc de la vintena de dispositius que s'instal·laran "pròximament dins del projecte d'ampliació i modernització de la seguretat d'Igualada", com han explicat des del govern igualadí.

Les càmeres, que seran gestionades per la policia local igualadina, que tindrà cura en la gravació i la custòdia de les imatges, "garantint els drets i la privacitat de dades", se sumen al centenar de càmeres que ja hi ha a la ciutat tant en interiors com exteriors", ha assenyalat Miquel Vives, regidor de Mobilitat de l'Ajuntament d'Igualada.

Les cinc primeres càmeres d'aquest pla s'han instal·lat en quatre entrades i sortides d'Igualada, a la zona ponent, a la zona llevant, a la carretera de les Maioles i a l'accés al polígon de les Comes des de l'entrada 555 de l'autovia; i una darrera a l'encreuament entre els carrers de Gran Bretanya i d'Itàlia del polígon de les Comes. Uns plafons informatius acompanyen els dispositius.

Vives, acompanyat de la regidora de Governació, Carlota Carner, ha explicat que "tal com es va anunciar a finals d'any, aquestes primeres càmeres formen part d'un projecte d'ampliació i modernització de la seguretat de la ciutat i del Polígon de les Comes". Ambdós regidors s'han reunit amb el president de l'Associació d'Empreses del Polígon Industrial de les Comes (AEPIC), Joan Mateu, per mostrar de primera mà el progrés del pla.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.