TORNAR

El govern d’Òdena explica que la reducció en salaris de regidors és d'un 17.83%, un estalvi de 64.000€.

Es defensa de les acusacions que l'oposició va fer en el darrer ple

politica
Dimarts, 20 setembre 2011. 15:45. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Desprès que en el darrer ple de juliol, el grup del PSC -Òdena acusés a l’actual equip de govern de l’augment de les retribucions dels membres del consistori, en aquest darrer ple celebrat dimarts, el mateix alcalde va voler desmentir aquest fet.

D’aquesta manera, Casanova, va fer una comparativa dels darrers tres anys de mandat de l’anterior govern i la previsió dels tres primers anys de l’actual donant com a resultat un estalvi de 64.000€ que representa un 17,83% menys de sou i per tant de despesa per als odenencs.

El primer tinent d’alcalde Pep Solé va afegir, “fer coses amb molts recursos està bé però té poc mèrit. El que té mèrit és fer moltes coses amb pocs recursos. El nostre govern el que procurarà és fer moltes coses amb pocs recursos, que si s’aconsegueix sí que té mèrit”.

L’alcalde, a més va fer una comparativa de la dedicació en hores dels regidors. Així, si abans la dedicació total en hores del regidors era d’un total de 4.290hores/any, en l’actual mandat serà de 5.659.5 hores/any, el que representa un augment de 1.369,5 hores l’any, 124,5 hores al mes de major dedicació. D’aquesta manera l’alcalde va voler donar per tancada la polèmica oberta per l’oposició en el darrer ple en el que es van donar dades voluntàriament errònies.


5 Comentaris

N

Niesperançat nidesesperançat -NINI-

25 de setembre 2011.10:54h

Respondre

Des de una òptica més llunyana, és fàcil comprovar que qui fa els números s’els fa de la manera que li sembla. Els números no son bons ni son dolents, però poden desvirtuar una realitat.
I... Llegir més la realitat és que comparar uns números consolidats amb una simple previsió, és una pràctica oportunista manipuladora.
Tal cosa fa que es pugui pensar que qui així actua, actua com un oportunista i un manipulador.
Molt lamentable, si qui així actua és un alcalde.
Com diu la cançó: ”Esperanza, Esperanza, solo sabes cantar chachachá”.

E

Esperançat

Òdena

23 de setembre 2011.07:58h

Respondre

Desperançat, segueixes sent mal narrador dels plens.
Una cosa és dir que s’és regidor les 24 hores i si s’atén o no fora de l’ajuntament i l’altre és dir que no s’atén a un ciutadà... Llegir més que està bloquejant els treballs d’una excavadora en un espai públic. També recordo que es va dir que al ciutadà, aquest al que segons tu no es va voler atendre, que tant l’alcalde com el qui més salari percep, el van atendre més d’una hora a l’ajuntament molts abans d’iniciar les obres.
Dius que els regidors han de treballar per qui els ha votat, espero que treballin també per qui no els han votat, queda clar que si tu fossis regidor, només treballaries pels que t’haurien votat. També dius que s’ha de treballar de la millor manera possible. D’acord. M’estàs dient que atendre a un ciutadà assegut en un camp bloquejant el treball d’una excavadora és la millor manera possible. Tu no vius a la terra...
I si parlem d’atendre voldria recordar-te que qui va dir per escrit a les associacions d’Òdena que els regidors NO podrien atendre fora de l’ajuntament va ser el teu amic Guisado. Si deixes la teva adreça t’envio la carta que el Guisado va enviar, no a un ciutadà, si no a les 12 associacions dient que el regidors no podien atendre fora de les oficines. I saps a quin lloc van demanar les associacions de reunir-se amb la regidora de cultura anterior? A la rectoria. Només 10 metres havia de caminar la regidora per reunir-se amb les associacions i no va ser possible. Què m’estàs dient ara desperançat?
Es nota desperançat que t’acabes d’estrenar en les assistències als plens i que desconeixes la història.
Quan vulguis seguim si em dones unes quantes perles més.

D

Desperançat

Òdena

21 de setembre 2011.16:51h

Respondre

Esperançat.
Si el tema de dietes, per als que esteu governant va ser un tema resolt, i se li va fer callar a Guisado perquè no continués parlant, i vau tancar de cop el punt del ple... com pot... Llegir més ser que ara en treieu pit, i l’utilitzeu de forma barruera?
Surt a la Veu, a Anoiadiari, en la web de l’ajuntament... i després dieu que ja n’hi ha massa?
Si soc amic de Guisado o no, quin problema hi ha? Amic no sé, coneixe’l segur, a igual que conec a gent que us envolta del govern. Puc coneixe’ls? O m’ho prohibireu tambè.
És patètic que parleu d’hores quan us feu un fart de dir que sou regidors 24 hores al dia... bé, alguns..., hi ha un que va dir el passat ple que fora de l’ajuntament no atén a ningú... i precissament és qui més salari percep!!!
Sigui com sigui, cal treballar per al qui us votem... i que ho facin de la millor manera possible.
Ja n’estem farts de tanta confrontació!

E

Esperançat

Òdena

21 de setembre 2011.09:00h

Respondre

Poster jo vaig estar a un ple diferent del desperançat. Ningú al ple va parlar de dietes. Que jo recordi només es va parlar de retribucions. En quaselsevol cas ningú de l’oposició va rebatre... Llegir més les dades que allí es van donar. Quan hi hagi dades que demostrin que el que es va dir no és veritat en tornem a parlar, mentre tant, puc afirmar que el desperançat és fatal fent cròniques dels plens.
Pel quer fa a transparència, només voldria recordar el munt de plens en que el Sr. Casanava demanava les dades de retribucions dels regidors del PSC i que jo sàpiga encara és hora que les doni. Potser ara que està a l’oposició ja les pòdria donar. Serà un bon moment per que doni les dades dels darrers 4 anys, a veure si te el que s’ha de tenir per fer-ho. No em perdo el proper ple, pero poca esperança tinc en conèixer les dades que ens pugui donar el Guisado. En això estic tant desperançat com tu, desperançat....
Les dades es rebaten amb dades, no em mentides ni discursos. Friso per conèixer les retribucions i les dietes per separat del Guisado i el seu govern. Desperançat, demana-li al Guisado que segur que és amic teu.

D

Desperançat

Òdena

20 de setembre 2011.19:19h

Respondre

Patètic i lamentable el darrer ple viscut a Òdena. Tothom ho pot veure per la ConcaTV, i s’en donarà compte de qui està governant Òdena.
El que fa referència al tema dels salaris, fan una... Llegir més comparativa el nou govern amb l’anterior. Compara salaris anteriors (on hi ha dietes, kilometratge...) amb salaris futurs sense tenir en compte les seves dietes!
Passat un any, m’agardaria saber, i així espero que ho faci l’alcalde que hi hagi de torn, Casanova o Solé (o Guisado perquè no?) de quin ha estat el cost real del primer any dels nous governants.
Espero que ho facin amb la mateixa transparència que ho han fet ara... si es que hi ha transparència en aquest nou govern... però ells be que s’en farten de dir lo trasnparents que son!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.