TORNAR

El govern d'Òdena farà tres reunions la setmana vinent amb els veïns

Les darreres reunions d’aquest mandat al municipi

politica
Divendres, 20 març 2015. 14:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'equip de govern celebrarà la pròxima setmana les darreres reunions informatives d'aquest  mandat amb els veïns  del municipi, una acció que ha repetit cada sis mesos per informar de la feina feta, de la que s'està fent i dels projectes que estan en curs

L'equip de govern d'Òdena es trobarà amb el veïns el dimarts 24 de març a les 8 del vespre al Centre de l'Espelt, en la primera de les tres reunions que es tenen previstes amb la ciutadania. La segona reunió serà el dimecres 25 de març també a les 8 del vespre, al Centre Unió Agrícola; la darrera, serà al Centre Cívic del Barri de Sant Pere el dijous 26 de març també a les 8 del vespre.

Una de les reunions anteriors mantingudes a ÒdenaLes tres reunions tenen per objectiu informar de la feina feta, dels projectes en curs i de l'estat dels comptes. En aquest sentit, com s'ha fet en totes les reunions anteriors, cada regidor explicarà els temes de la seva competència i després s'obrirà el torn de preguntes, on els odenencs poden consultar els seus dubtes i fer arribar els seus suggeriments a l'equip de govern. L'estat de las obres d'urbanització del Passeig de Sant Miquel i el desplegament de la fibra òptica seran els temes que centraran les explicacions de l'equip de govern.

Així, quan està a punt de finalitzar el mandat, amb aquestes reunions informatives, el govern municipal de CiU veu complerta una de les seves promeses electorals; compartir l'acció de govern amb el poble mitjançant trobades amb els veïns i veïnes. Després de l'èxit de les trobades, l'alcalde d'Òdena, Pep Solé manifesta la seva satisfacció per "haver aconseguit participació ciutadana i haver aprofitat aquestes trobades per fer entre tots l'Òdena que volem".


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.