TORNAR

El govern de Vilanova del Camí es compromet a no apujar les retribucions establertes al cartipàs

Fem Vilanova ha fet la petició per evitar els casos d’anys anteriors, en el que si s’havien produït aquests canvis després de l’aprovació del cartipàs

politica
Dissabte, 1 juliol 2023. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

El govern de Vilanova s'ha compromès a no apujar les retribucions d'alcaldia, dels quatre regidors/es que tindran dedicació i del càrrec de confiança. La decisió s'ha pres el passat dijous 29 durant el Ple del Cartipàs de l'Ajuntament de Vilanova del Camí.
Malgrat que des del grup municipal no estan d'acord amb els sous assignats i les retribucions tant de l'alcaldessa, regidors i del càrrec de confiança, Fem Vilanova ha obtingut un compromís que no s'afegirà cap dedicació més a banda de les quatre aprovades al Ple del Cartipàs.

D'aquesta manera, des del grup, s'assegura un compromís ferm per part de l'alcaldessa de no afegir cap regidor/a amb dedicació i cap pujada de sou dels regidors/es actuals, com hauria succeït en anteriors legislatures on s'havien implementat dedicacions i apujats sous més tard de l'aprovació del Cartipàs.

D'aquesta manera, Fem Vilanova assegura que vetllarà durant els pròxims quatre anys de legislatura perquè aquest compromís es mantingui.



0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.