TORNAR

ICV-EUiA presenta el seu programa a la biblioteca d'Igualada

Mateu va definir les propostes com a 'realistes' i 'sorgides del debat'

politica
Dijous, 12 maig 2011. 12:15. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Montserrat Mateu va explicar que les 99 propostes pensades per la ciutat d’Igualada estan dividides en tres eixos. El primer eix porta per títol 'Una Igualada cohesionada amb serveis públics de qualitat per a tothom', el segon eix fa referència a aspectes econòmics i està titulat “Una Igualada que faci front a la crisi: per una nova economia ecològica i creadora d’ocupació” i el tercer i últim és 'Una Igualada amb un urbanisme al servei de les persones i de la sostenibilitat'.

Conxa Castells,Montserrat Mateu i Francesc Badia

En un acte celebrat a la Biblioteca Central d’Igualada, l’alcaldable Montserrat Mateu acompanyada de Conxa Castells i Francesc Badia, número dos i tres de la llista, presentaven el programa electoral de la coalició.

L’alcaldable va definir les propostes com 'realistes i sorgides del debat de les persones que formem l’equip però també de les necessitats que recollim dels nostres veïns i veïnes'.

Davant la nova situació econòmica, Mateu va explicar que 'l’ajuntament ha de ser el protagonista i l’impulsor, al costat dels ciutadans, d’una sortida socialment justa de la crisi, perquè no siguem, majoritàriament els treballadors i treballadores, els que acabem pagant les conseqüències d’una crisi de la qual no hem estat responsables'.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.