TORNAR
PUBLICITAT

Joan Puigcercós presenta Xavier Bermúdez apel·lant a la honestedat dels membres d’ERC

El candidat de Vilanova no creu que la piscina descoberta sigui una prioritat pel municipi

politica
Dijous, 12 maig 2011. 11:45. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
L’actual president d’Esquerra Republicana de Catalunya, Joan Puigcercós va ser aquest dimecres a l’Anoia per presentar el candidat a l’alcaldia de Vilanova del Camí, el Jove Xavier Bermúdez. Acompanyat per diferents alcaldables del partit a la comarca, Joan Puigcercós va dirigir el seu discurs cap a la honestedat dels polítics d’Esquerra Republicana i va recordar que cap regidor del partit està imputat per causes de corrupció.

Puigcercós acompanyat dels alcaldables republicans

Diversos alcaldables republicans de la comarca van acompanyar el líder del seu partit en l’acte organitzat per ERC Vilanova, que actualment compta amb dos regidors a l’Ajuntament. Xavier Bermúdez va oposar la seva joventut a l’actual alcalde: ‘Quan Joan Vich va entrar com a alaclade a l’Ajutnament de Vilanova jo només tenia 6 mesos de vida’. Bermúdez també es va posicionar en contra de la construcció de la piscina descoberta: ‘En un moment com aquest no podem assumir una obra que representa un quart del pressupost de la ciutat’ i va explicar que el fet que la Ronda Sud no tingui entrada a Vilanova és un greuge pel municipi.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.