TORNAR

Igualada és un centre d'entrenament dels Mossos per a independentistes radicals, segons El Mundo

La notícia surt publicada avui a la portada del rotatiu i també a l'edicio digital

politica
Dilluns, 8 setembre 2014. 13:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Igualada apareix avui a la portada d'El Mundo en un article on s'afirma que "un grup de Mossos independentistes fan pràctiques de tir real en cursos de tàctiques de guerra". Segons el rotatiu, els agents de la policia catalana organitzen a Igualada "cursos per a independentistes radicals, amb la col·laboració de dos mercenaris britànics veterans de Kosovo". El Mundo també afirma que tenen vincles "amb el moviment independentista radical Estat Català".

La notícia apareix a la portada de l'edició impresa d'El Mundo d’aquest dilluns i també es pot consultar a la seva edició digital. L'article assegura que “un petit grup” d’agents dels Mossos d’esquadra “amb forts vincles amb el moviment independentista radical Estat Català” està impartint “ensinistrament en tàctiques militars d’assalt i guerrilla a membres afins a les tesis independentistes i a civils que defenen les mateixes idees”.

En aquesta notícia també s'afirma que entre els instructors hi hauria dos britànics "mercenaris" experts en tàctiques de guerra que haurien participat al conflicte dels Balcans. A més d'assegurar que “els mossos estan sent utilitzats pels nacionalistes extrems”, fins i tot s'afirma citant fonts dels Mossos d'Esquadra que “almenys” dos agents "fan gestions per adquirir una arma aliena a la dotació dels Mossos, un rifle d’assalt SA-VZ 58". L’objectiu d’aquesta nova arma, segons El Mundo, seria “realitzar practiques amb els afins al rupturisme”. És precisament en aquest punt que el diari indica que unes presumptes “practiques de tir” es realitzen a Igualada.

Segons el diari, els promotors d'aquests entrenaments també estarien vinculats al Front Nacional de Catalunya (FNC), "un grup que es va dissoldre el 1982, però ha ressorgit arran del repte independentista llençat per Mas", i tindria vincles amb Josep-Lluís Carod-Rovira.

Podeu consultar aquí la notícia a l'edició digital.


5 Comentaris

T

Teofil Borras

jre@ffuttura.biz

9 de setembre 2014.09:04h

Respondre

El perquè no ho se però tota la tarda del dissabte dos furgonas antiavalots varen estar estacionats en bateria a la plaça San Miquel En tot cas tenen tot el dret a preparar-se per el que calgui.

V

Voltaire

Carme

9 de setembre 2014.00:01h

Respondre

Aquests intoxicadors són pitjos que la SANTA INQUISICIÓN.Als bars de tota Espanya s’empasen aquestes bombes incendiaries (per cert, on és el CODI DEONTOLOLIC als diaris espanyols????.

F

Filemona

08700

8 de setembre 2014.19:24h

Respondre

Si Senyor Josep, te tota la rao!, El Mundo, son uns intoxica-dors, sols cal recordar, les mentides que es van inventar,sobre el MOLT HONORABLE EX PRESIDENT DON JORDI PUJOL, EL SEU FILL ORIOL, EL... Llegir més JOSEP, I LA RESTA DE ”Famiglia”
Josep!
Sols et queda dir que se’n vagin a la .......(els del Mundo), al mateix lloc que envia la EXXprimera dama de Catalunya, Sra Marta Ferrusola.( Quin nivell, la Sra Ferrusola!, la de las llonganisses de Vic, la gespa del Camp Nou, etc,etc,eyc..........))
la ometta, sa acabat!

M

Maria Ll.

Igualada

8 de setembre 2014.19:14h

Respondre

Amb segons quines coses no cal ni perdre-hi el temps.

L’únic que sap greu és que algunes d’aquestes persones que viuen a la resta d’Espanya i que alguns inclús es creuran aquesta notícia,... Llegir més no tinguessin de venir uns dies a Igualada i així adonar-se de la manipulació que exerceixen cada dia aquets infames mitjans de comunicació

j

josep

8 de setembre 2014.16:37h

Respondre

”senyors” d’el mundo, davant de les urnes sols podeu treure les armes.
Quin fàstic que feu !!!!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.