TORNAR

La igualadina Alba Vergés opta a ser secretària del Parlament

A la Mesa del Parlament hi han estat diversos diputats anoiencs les darreres dècades

politica
Dimarts, 16 gener 2018. 18:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La que va ser candidata número sis de la llista dels republicans a les eleccions del 21 de desembre, Alba Vergés, era a les travesses per ser vice-presidenta del Parlament de Catalunya. Finalment, optaria al càrrec de la secretaria. Diversos mitjans apunten aquesta possibilitat que es concretaria al ple d'aquest dimecres 17 de gener.

Amb tota seguretat, aquest dimecres, en el ple de constitució del Parlament, la igualadina Alba Vergés (ERC) serà escollida com a membre de la Mesa del Parlament. Vergés, de 39 anys, figura en la proposta que ha aprovat la permanent del partit i el grup parlamentari pel que fa als candidats a la Mesa del Parlament d'ERC. El candidat a President és el Roger Torrent, i la proposta a la Secretaria és Alba Vergés.

És la tercera legislatura de la igualadina a la cambra catalana. Vergés entraria a la Mesa on amb anterioritat ja van ser-hi Marina Llansana, Pere Calbó, Antoni Dalmau o Flora Sanabra. L'anoienca ha estat molt activa en aquests darrers dos anys i ha desenvolupat la presidència de la Comissió d'Investigació de l'Operació Catalunya. Aquestes intervencions i el fet de no figurar a les causes judicials obertes per la magistratura espanyola. Esquerra assoleix així la presidència del Parlament i espera que la proposta prosperi amb els vots favorables dels seus probables socis de JxCat, també la CUP i un suport puntual dels Comuns.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.