TORNAR

La igualadina Rosa Plassa, consellera nacional d'Unió

Acompanya a Xavier Boquete, Ramon Ferri, Marià Casellas, Jaume Riba i Raül Parramon

politica
Dilluns, 23 febrer 2015. 15:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Una de les regidores del grup municipal de CiU a Igualada, Rosa Maria Plassa, és des d'ara consellera nacional per UDC. La que és responsable al govern igualadí d'Esports i Agermanaments relleva al també edil Jordi Batalla

La militant d'Unió Democràtica de Catalunya i regidora a l'Ajuntament d'Igualada Rosa Maria Plassa i Soler ha estat elegida nova consellera nacional d'UDC per la comarca de l'Anoia. El Consell Nacional, que se celebra cada dos mesos, és el màxim òrgan de decisió del partit entre Congressos Nacionals. Plassa va ser elegida en l'executiva comarcal d'UDC del 27 de gener passat. Després, el seu nomenament va ser ratificat per l'executiva intercomarcal de Barcelona-Comarques.

Serà una dels 5 representants anoiencs al Consell NacionalLa política igualadina pren, així, el relleu, a un altre company de partit i de govern a l'Ajuntament de la capital de l'Anoia, Jordi Batalla, i s'afegeix a la resta de representants anoiencs al Consell Nacional d'Unió: Xavier Boquete, Jaume Riba, Marià Casellas, Raül Parramon i Ramon Ferri. Rosa Maria Plassa es mostra "contenta i satisfeta per l'elecció, que significa que la comarca confia en la meva feina". Afronta el nou repte "amb il·lusió i entusiasme" i afirma que el nomenament es traduirà "en una major implicació a nivell nacional i en la possibilitat de contribuir a aportar la visió de la nostra comarca al partit".

Nascuda l'any 1968, Rosa Maria Plassa està casada i és mare de dues filles. És secretària de l'executiva local i vocal de l'executiva comarcal. També va participar en el comitè de campanya de les eleccions al Parlament de Catalunya de l'any 2010. L'any 2012 va formar part de la candidatura de Convergència i Unió a les eleccions al Parlament de Catalunya. En l'àmbit públic, és regidora a l'Ajuntament d’Igualada des de l'any 2007, i des del 2011 és en el govern, on es responsabilitza de les carteres d'Esports i Agermanaments.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.