TORNAR

Joan Carretero afirma que Reagrupament no té finalitats municipalistes

Unes seixanta persones participen al sopar-col·loqui amb el líder de la formació

politica
Divendres, 18 juny 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
‘Buscar les sinèrgies possibles amb els empresaris que també creuen que la independència és allò que més convé a Catalunya’. Aquest és, segons Joan Carretero, el motiu del sopar-col·loqui que es va celebrar aquest dijous al vespre a Igualada, en el qual van participar una seixantena de persones. L’acte, celebrat a l’Hotel Ciutat d’Igualada, va comptar amb la presència d’Àlex Sànchez, del Cercle Català de Negocis, qui va parlar dels efectes de l’espoli fiscal focalitzant en autònoms i empresaris.

El sopar va aplegar una seixantena de persones

Joan Carretero, a Igualada

Segons va explicar Joan Carretero, ‘l’objectiu és la independència, i això ja ho comparteixen també molts empresaris catalans; el que s’ha de fer ara és convèncer tots aquells que encara tenen dubtes’. El líder de Reagrupament va remarcar que la formació ‘és una associació, no un partit polític’, i que ‘el que es pretén és aconseguir que al Parlament hi hagi una majoria de diputats que siguin favorables a la independència’.

Regrupament, segons Carretero, no té finalitats municipalistes, tot i que no es descarta que hi pugui haver llistes de cara als comicis del 2011 ‘si sorgeixen grups de persones que volen presentar-s’hi’. El líder de la formació va remarcar que en cap cas ‘no es vol seguir la política d’intentar presentar llistes a tot arreu’.

Sobre la marxa de diversos membres de seccions comarcals les darreres setmanes, com en el cas de David Sánchez a l’Anoia, Joan Carretero va manifestar que ‘és normal que es registrin altes i baixes, i també que sorgeixin discrepàncies en algunes executives territorials’.


3 Comentaris

D

David

Igualada

18 de juny 2010.18:01h

Respondre

Què passa que sóc l’únic David d’Igualada que dóna suport a Reagrupament o què? Hahhaha ;)))

J

Josep

igd

18 de juny 2010.13:36h

Respondre

Sr. Prat, ànims ! tot i que somniar és gratuït.

D

David

Igualada

18 de juny 2010.12:27h

Respondre

Endavant la independència i endavant Reagrupament! Ara per ara és l’única candidatura que ens assegura que lluitarà única i exclusivament per l’alliberament del nostre país.

Força i... Llegir més coratge!!!!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.