TORNAR

Jorba renova el Pla d'Incendis Forestals

Serà vigent fins al 2027

politica
Diumenge, 16 gener 2022. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El Ple de l'Ajuntament de Jorba ha aprovat la renovació del Pla d'Incendis Forestals, que havia finalitzat el 2020 i que amb l'actual revisió, s'amplia fins al 2017. El document s'ha elaborat amb el suport de l'Oficina tècnica de prevenció municipal d'incendis forestals de la Diputació de Barcelona.

Incendi a Jorba el setembre del 2017 (Foto: Bombers)El document preveu "un seguit d'actuacions de prevenció d'incendis, sobretot focalitzades en el manteniment dels accessos a les zones boscoses per tal que en cas de produir-se un conat d'incendi, o un incendi, faciliti les tasques dels cossos d'extinció. Preveu periodificat el manteniment dels camins estratègics per a aquesta finalitat", com han explicat des de l'Ajuntament de Jorba.

El batlle, David Sánchez, ha declarat que el pla que estava vigent fins ara "ja havia finalitzat la seva periodificació durant l'exercici 2020" i que aquesta revisió renova "els elements cartografiats camins i accessos i punts de subministrament d'aigua disponibles per als cossos d’extinció".


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.