TORNAR

Jordi Calpe, alcalde dels Hostalets, és el nou candidat d’ERC Anoia al Parlament

El 95% dels presents a l’assemblea comarcal hi van votar favorablement

politica
Dimarts, 29 juny 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
L’actual alcalde dels Hostalets de Pierola, Jordi Calpe, és un dels tres candidats proposats per la Federació d’ERC a l’Anoia de cara a les llistes per a les eleccions al Parlament català. En un Congrés extraordinari celebrat aquest dilluns es va votar aquesta candidatura única, que també compta amb Marc Sendiu —tinent d’alcalde dels Prats de Rei— i Eva Monteagudo, militant de Capellades.

Monteagudo, Calpe, Llansana i Sendiu

Jordi Calpe

Uns quaranta militants d’ERC de l’Anoia van participar en aquest Congrés, que va proposar aquestes tres persones per figurar a les llistes catalanes. Segons explica el president de la Federació Comarcal, Josep Maria Palau, es tractava ‘d’una candidatura única, elaborada a partir del consens’, de la qual es va començar a parlar quan Marina Llansana va anunciar que no formaria part de les properes llistes d’ERC.

Palau afirma que es va pensar que Jordi Calpe era la persona idònia per encapçalar la proposta comarcal, ‘per la seva trajectòria a l’Anoia i a l’executiva nacional’. L’alcalde dels Hostalets també és actualment el president del Consell Assessor Municipal d’Esquerra.

A banda de Jordi Calpe, completen la candidatura comarcal Marc Sendiu (Els Prats de Rei) i Eva Monteagudo (Capellades). L’ordre de la llista d’ERC per a les eleccions al Parlament es decidirà el proper 10 de juliol, al Consell Nacional. Josep Maria Palau espera que el candidat anoienc ‘figuri en els primers llocs de la llista, i que tingui moltes possibilitats de sortir elegit com a diputat’.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.