TORNAR

Xavier Figueres: ‘ICV ha estat un bon company de viatge’

Des del PSC es lamenta la decisió dels ecosocialistes de no repetir l’Entesa

politica
Dimarts, 22 juny 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El primer secretari del PSC-Igualada i regidor al consistori, Xavier Figueres, afirma que des de la seva formació ‘es respecta profundament la decisió d’ICV però alhora la lamentem, perquè l’Entesa ha estat, és i pot continuar essent en el futur un instrument al servei de la ciutadania. ICV ha estat un bon company de viatge’.

Xavier Figueres, regidor a l'Ajuntament d'Igualada

Figueres ha destacat que la feina feta fins ara ‘ha permès aplicar polítiques transformadores i cohesionadores que han millorat Igualada’, i que ‘l’Entesa ha funcionat gràcies a la generositat dels partits i de les persones que la integraven’.

De cara als propers comicis electorals, el primer secretari del PSC-Igualada explica que encara que no hi hagi coalició electoral com a Entesa, ‘el PSC com sempre intentarà aglutinar les persones i les organitzacions polítiques que tinguin com a prioritat Igualada’. També ha explicat que en el si dels socialistes encara no s’ha parlat de llistes ni de qui pot encapçalar-les: ‘La nostra prioritat ara mateix és la responsabilitat de govern que tenim i la feina que estem fent per Igualada: ara com ara tenim un lideratge molt clar encapçalat per Jordi Aymamí, i ja es parlarà de les eleccions quan sigui el moment’.

Xavier Badia: 'ICV mereix tota la confiança de la ciutadania

D’altra banda, l’exregidor de l’Ajuntament d’Igualada Xavier Badia ha explicat que s’ha de tenir en compte que ‘l’Entesa era fruit d’un moment determinat, que va posar de manifest la capacitat dels polítics per posar-se d’acord’. Badia, que va ser regidor durant 8 anys per ICV i 4 més en la primera etapa de l’Entesa, afirma que ‘ara s’obre una nova etapa, i el partit ha decidit marcar un perfil propi però seguint amb la capacitat de diàleg que sempre ha demostrat’. Segons Xavier Badia, la decisió no repercutirà negativament en els resultats d’ICV a les eleccions, perquè ‘la població entén que el partit ha estat capaç de trobar el consens, a vegades fent sacrificis: ICV mereix tota la confiança de la ciutadania’.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.