TORNAR

Jordi Cuadras té a punt la plataforma ciutadana "i espera els partits" la setmana vinent

Donarà a conèixer el nom de la seva marca electoral abans de les Festes

politica
Dimarts, 27 novembre 2018. 15:00. Francesc Vilaprinyó i Albareda.
D'un cop d'ull

L'alcaldable Jordi Cuadras anunciava davant els mitjans que ja té perfilada l'estructura del seu equip electoral. Insisteix en bastir "una alternativa de progrés que no deixi enrere cap igualadí".

En qüestió d'una setmana, la candidatura de Jordi Cuadras confia en sumar el PSC i l'espai dels Comuns a la seva candidatura. D'aquesta manera, junt a la "plataforma ciutadana que ha impulsat la candidatura, volem tenir un nom i una articulació definida abans de Nadal, per començar a fer propostes definides als igualadins". El periodista, de 31 anys, parlava aquest matí de dimarts amb els mitjans anoiencs i aclaria qüestions sobre el format de la seva candidatura. Apuntava que "el nostre projecte no s'acaba el proper maig, no és merament electoral, sinó que ve des de la ciutadania i tindrà una continuïtat més enllà de si accedim o no a l'Ajuntament". 

La presentació de Cuadras, el 6 d'octubreEl projecte és "de participació ciutadana, no només una coalició, allò bàsic és el grup Igualada Oberta. Crec en el treball d'equip i va acompanyat d'un consell tècnic de vuit igualadins i igualadines, experts en el comerç, urbanisme, la indústria o la cultura i també un equip de campanya amb cinc persones més". A aquesta estructura, s'hi han d'afegir els equips electorals dels partits, de l'espai de l'antiga Entesa, PSC i ICV. Queda pels partits que figuraran en la plataforma "decidir com computaran els vots igualadins de cara al Consell Comarcal i la Diputació". 

Afirma que "és el primer cop que es basteix una candidatura en 40 anys de democràcia a partir de la participació ciutadana i la creació d’un grup ciutadà com a peça clau. El govern de Castells ha anat eliminant els mecanismes de participació ciutadana com els consells de districte, el Patronat Municipal d'Esports o l'Institut Municipal de Cultura". S'obre a noves incorporacions de persones les properes setmanes, un cop s'hagi definit la candidatura.

Insisteix en "aglutinar totes les Igualades, tant els que no se senten vinculats per qüestions de gènere o condició social o qualsevol altra. Cal trencar inèrcies. Igualada la fem tots". Jordi Cuadras interpel·la a "la Igualada diversa. Volem abraçar a tothom" i especifica que "serà una campanya propositiva". Es marca seguir fent trobades amb la ciutadania "i que la cursa electoral sigui d'idees".

 


2 Comentaris

A

Antoni

Igualada

28 de novembre 2018.12:12h

Respondre

Que bonic. Ja té el poble al darrera (la plataforma), i ara només falta materialitzar-ho en una marca, (els partits polítics). S’ha de reconèixer que el noi és periodista i que sap vendre el... Llegir més producte. Tot plegat una mica messiànic, però... I no tinc res contra el senyor Cuadras, tots els polítics fan igual. Simplement constato que sap vendre bé el producte, altra cosa és que tingui els meus dubtes sobre el producte.

A

Antoni

Igualada

27 de novembre 2018.15:55h

Respondre

Edavant!!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.