TORNAR

Jordi Cuadras es reuneix a Manresa per buscar solucions al transport públic amb Igualada

Durant la jornada de treball, s’ha abordat la necessitat de millorar les connexions en autobús entre les dues ciutats i les incidències que pateixen ambdós municipis amb el servei d’autobús Monbus

politica
Dijous, 20 juliol 2023. 15:32. Redacció AnoiaDiari.

Jordi Cuadras, cap de l'oposició de l'Ajuntament d'Igualada ha visitat la capital del Bages i s'ha reunit amb l'alcalde, Marc Aloy, i el primer tinent d'alcalde, Anjo Valentí, amb qui ha mantingut una jornada de treball per buscar solucions pel transport públic de la ciutat d'Igualada i Manresa.

Jordi Cuadras i Anjo Valentí han abordat "la necessitat de millorar les comunicacions en autobús entre les dues ciutats, cosa que és una reclamació de molts ciutadans i ciutadanes d'Igualada, especialment els joves universitaris o de Formació Professional que estudien a Manresa". Cuadras proposa que el bus de l'Eix Diagonal que es vol impulsar el 2024 per connectar Vilanova i la Geltrú, Vilafranca del Penedès i Igualada arribi també a Manresa.

D'altra banda, el cap de l'oposició de l'ajuntament igualadí ha compartit "les incidències que totes dues ciutats tenen amb el servei d'autobús amb Barcelona que presta la mateixa companyia, en aquest cas Monbus".

Finalment, també han destacat i actualitzat la demanda que van fer al Parlament de Catalunya perquè no es dugués a terme l'eliminació dels trens FGC d'Igualada a Barcelona i de Manresa a Barcelona, obligant els usuaris a fer transbordament a Martorell.

Cuadras valora molt positivament la trobada: "Des d'Igualada hem de tenir una bona relació institucional amb les capitals del nostre entorn i és un dels reptes que entomo com a cap de l'oposició en la defensa i reclamació d'interessos comuns. Les ciutats mitjanes de l'interior de Catalunya tenim molt a dir i si ens fem escoltar de manera conjunta en aquelles demandes que ajudin a millorar la vida dels nostres ciutadans i ciutadanes serem més forts".


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.