TORNAR

Junqueras visita l'Anoia i es reuneix amb electes d'ERC

El vicepresident es va interessar per la situació de la Conca d’Òdena després del primer embat del coronavirus

politica
Dilluns, 20 juliol 2020. 09:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El vice-president de la Generalitat de Catalunya durant el referèndum, Oriol Junqueras, va passar per primer cop per l'Anoia des del seu empresonament el 2017. Junqueras es va reunir amb diversos representants locals d'ERC.

La reunió de Junqueras amb els electesEl President d'Esquerra Oriol Junqueras, pres polític condemnat a dotze anys de presó, va visitar l'Anoia el divendres 17, just després d'obtenir el tercer grau i sortir de permís de la presó de Lledoners. Junqueras va expressar el seu desig de visitar el territori més afectat per la crisi del coronavirus: "volia mostrar el meu suport i escalf a tots els veïns i veïnes".

En la trobada, Junqueras es va parlar amb diversos representants polítics republicans i va mostrar el seu "compromís per ajudar en tot allò que em sigui possible per tal d'aconseguir tirar endavant i reconstruir el territori". El president d'ERC es va reunir amb l'alcalde de Sant Martí de Tous i president comarcal d'ERC, David Alquézar, amb l'alcaldessa d'Òdena i diputada provincial, Maria Sayavera, amb l'alcalde de Castellolí, Joan Serra, amb l'alcalde de Capellades, Salvador Vives, amb l'alcalde d'Hostalets de Pierola, Gerard Parcerisas, amb el cap de l'oposició d'Igualada, Enric Conill i amb la diputada al congrés dels diputats, Carolina Telechea.

Junqueras va encoratjar als diferents electes locals a "seguir treballant a prop de la gent, responent a les seves necessitats i sent útils a la ciutadania" per tal d'aconseguir "superar els entrebancs d'aquesta nova crisi que no prevèiem i que és i serà molt dura per molta gent". Alhora Junqueras els va demanar "seguir parlant amb tothom, dialogant amb tothom i ajudant a tothom com fa ERC arreu del país d'acord amb els seus valors republicans." Concloïa que "sempre que m'ho demaneu vindré a la comarca per ajudar amb tot allò que em sigui possible."

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.