TORNAR

Junts per Vilanova condiciona el suport als pressupostos a fer un gimnàs municipal

El junter Jordi Barón ha reforçat els darrers mesos la majoria socialista a l’Ajuntament

politica
Dijous, 9 gener 2020. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Els postconvergents s'ofereixen a decantar la votació dels pressupostos del PSC a Vilanova a canvi d'un paquet de mesures. Entre aquestes, reconvertir una estructura de formigó al Parc Fluvial en un gimnàs municipal.

Des de fa setmanes, a Vilanova té lloc la ronda de contactes per a la negociació de l'aprovació dels pressupostos municipals per al 2020. El PSC requereix d'almenys una abstenció per fer-los prosperar. Junts per Vilanova, en un comunicat, assegura que "vam participar-hi amb una visió amplia i vocació constructiva, per assolir acords polítics que per una banda ens permetin desenvolupar el nostre programa electoral, i per l'altre es puguin dur a terme l'execució de les grans inversions que s'han de fer al nostre municipi per garantir que Vilanova segueixi avançant satisfactòriament cap al futur".

Jordi Barón, en un acte de campanyaAfegeixen que "depèn de la voluntat de diàleg i d'arribar acords del PSC que governa actualment en minoria, i amb qui fins a dia d'avui hem pogut trobar punts d'encaix pel que fa a la visió de municipi, arribant acords puntuals com el pressupost 2019 o les ordenances per al 2020, però sense poder garantir un suport explícit a partir d'ara si no veiem una sincera voluntat".

En concret, els postconvergents demanen "més inversió per al manteniment de les instal·lacions escolars i educatives vilanovines". Volen també la reconversió de l'estructura de formigó del Parc Fluvial en "gimnàs municipal perquè Vilanova pugui tenir unes instal·lacions fitness de qualitat". El grup que lidera Jordi Barón també exposa com a condicion "un paquet d'inversió de 100.000 euros per a la millora de la via pública (places i carrers) i el compromís de seguir defensant i definint un model de Mercat Municipal cara el futur, de la mà de les entitats comercials, per garantir i millorar-ne la viabilitat".


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.