TORNAR

Els líders polítics comarcals protagonitzen l'enganxada de cartells

Tret de sortida a la campanya electoral per les europees

politica
Divendres, 22 maig 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Una mica més tard del punt de la mitja nit, alguns dels principals representants polítics de la comarca i majoritàriament de la ciutat d'Igualada han donat el tret de sortida a la campanya electoral de cara a les eleccions europees. Militants i membres dels diferents partits han acudit a La Rambla per fer la tradicional enganxada de cartells. Podeu veure totes les imatges de la penjada de cartells a la fotogaleria.

ICV i PSC comparteixen expositor, i a l'altra banda de carrer els d'ERC han estat els primers d'empastifar de cola l'estructura metàl·lica. Podeu consultar totes les fotos de la vetllada a la fotogaleria.

Els lemes s'han anat repetint al llarg de l'estona que ha durat l'enganxada de cartells, 'Crisi de dretes solucions d'esquerres' per la part d'Iniciativa; 'Pròxima estació, Europa' per part d'ERC, 'Canviem el color d'Europa' dels cartells del PSC i 'Ara CAT' de CiU.

Els diferents candidats, i també els mateixos polítics locals, estan recordant aquests darrers dies, la importància de participar en aquests comicis, la necessitat d'aportar un vot, en un panorama que apunta a un elevat percentatge d'abstenció.

Tot plegat ja es veurà, queden encara dues setmanes senceres de campanya i els candidats es voldran fer sentir.

D'altra banda la candidatura Iniciativa Internacionalista-La Solidaritat entre els Pobles (II-SP) concorrerà a les eleccions europees del pròxim 7 de juny. El Ple del Tribunal Constitucional (TC) ha acordat aquest dijous permetre que la llista es presenti a les eleccions després d'atendre positivament el recurs presentat contra la decisió de la Sala 61 del Tribunal Suprem, que va anular la candidatura adduint que està 'infiltrada' per ETA-Batasuna. El TC sentencia contra el criteri de la fiscalia i l'Advocat de l'Estat, que aquest dimecres van demanar que es confirmés l'anul·lació.


4 Comentaris

J

Jordi

Igualada

23 de maig 2009.23:25h

Respondre

molt bona jofre!!!!!!!!!

J

Jofre

Igualda

23 de maig 2009.13:00h

Respondre

noi Lluiset quina profunditat de comentari, jo prefereixo l’aymami clavant un cartell amb una cara del PP, com que a Igualda van junts ara ja els claven els cartells

L

Lluiset Palop i Flairol

Igualada

22 de maig 2009.17:11h

Respondre

Només una pregunta. El Junqueras aquest d’esquerra és guenyo o és que queda molt lleig a les fotos ?? Del vot femení ja es poden anar oblidant aquests...

A

Andreuet

22 de maig 2009.09:05h

Respondre

Ja està bé que els polítics treballin un cop cada quatre anys! Que sàgiguen què és el treball manual!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.