TORNAR

Marc Castells proposa obrir els jardins del Mercantil per crear un espai d'oci per als joves al centre de la ciutat

La iniciativa per al pròxim mandat, impulsada juntament amb la Joventut Nacionalista de Catalunya, forma part dins del pla d’acció per donar vida a la Plaça Cal Font.

politica
Dijous, 11 maig 2023. 15:19. Redacció AnoiaDiari.

Junts per Igualada proposa "obrir els jardins del Mercantil a la ciutat i, especialment als joves, com un espai d'oci al centre de la ciutat". En una roda de premsa, juntament amb la Joventut Nacionalista de Catalunya, l'alcaldable ha destacat que volen fer "una aposta per una de les inquietuds que més ens han fet arribar de la JNC, la de poder disposar d'un espai de socialització, on poder trobar-se per fer-hi cultura, música de petit format, prendre-hi alguna cosa".

La idea se centra a obrir la part dels jardins fins al vespre i "a les nits es tancarà, igual que sempre que s'hi faci un esdeveniment; tenim clar que cal preservar aquest espai, que compta amb un edifici modernista catalogat".

Per dur a terme aquesta iniciativa es faran algunes reformes, com l'eliminació d'una part del mur que separa els jardins del passatge que connecta la plaça de Cal Font amb el carrer del Clos. En canvi, s'hi posarà una porta de vidre, que quan estigui tancada permeti veure els jardins igualment.

Castells ha destacat que Marc aquesta proposta, ja que "es tracta de ser imaginatiu i fer i pensar en projectes per millorar la ciutat sense un alt cost per als ciutadans, com ara aquest, perquè guanyarem un espai verd al centre de la ciutat, el lloc és ideal, entre la plaça de l'Ajuntament i Cal Font" i alhora es posarà al servei dels joves "perquè ells s'han de poder trobar, han de tenir espais".

Aquesta iniciativa es suma al llistat del seu programa amb accions ja realitzades, com l'adaptació de l'Ateneu Igualadí per tenir un cinema a la ciutat.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.