TORNAR

Masquefa i Igualada se sumen a les concentracions antimonàrquiques

Avui a les vuit del vespre a la plaça de l'Ajuntament

politica
Dijous, 19 juny 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Igualada i Masquefa se sumaran a les diferents concentracions en contra del nou monarca que tindran lloc arreu de país a les 8 del vespre. Ahir a les 6 de la tarda, el Rei Joan Carles va sancionar la Llei d'abdicació. Aquesta cerimònia al Palau Reial ha donat via lliure a la proclamació de Felip VI com a nou Rei.

Sota el lema “No tenim rei ni en volem”, la CUP de Masquefa ha convocat avui a les 20:00h a totes les veïnes i veïns a concentrar-se davant l’Ajuntament de Masquefa per tal mostrar el rebuig a Felip IV.

Masquefa s’afegeix així a totes les concentracions que es faran davant de la majoria dels ajuntaments dels Països Catalans coincidint amb l’entronització de l’antic príncep, "davant aquest intent de reestructuració per part de l’Estat, cal empènyer amb més força que mai cap a la ruptura democràtica amb la monarquia i l’Estat. Entenem que la monarquia espanyola és una institució antidemocràtica i caduca i que ara és l’hora de la República dels Països Catalans".

Arran Igualada, també ha organitzat una concentració a la mateixa hora a la Plaça de l'Ajuntament. Sota el lema "Els igualadins i les igualadines no tenim rei".


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.