TORNAR

Milers de persones es concentren a Igualada per exigir l'alliberament dels consellers

Membres de CDR de tota la comarca es desplacen a la Seu d’Urgell a continuar amb els talls

politica
Dimecres, 8 novembre 2017. 18:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Com la tarda del 3 d'octubre, Igualada -i en concret, la Plaça de l'Ajuntament- ha tornat a ser escenari d'una mobilització multitudinària. Unes 3.000 persones es congregaven per cridar per l'alliberament del vice-president Junqueras, els set consellers i els dos presidents de les associacions.

La Plaça de l'Ajuntament a les 6, plena a vessarLa jornada de vaga d'aquest dimecres 8 de novembre registrava aquesta tarda una manifestació excepcional a la Plaça de l'Ajuntament d'Igualada, plena a vessar amb crits per la llibertat dels presos polítics. Els crits del passat dijous en favor de la vaga general, en aquest mateix espai, es traduïen avui dimecres en l'aturada que ha paralitzat punts neuràlgics de les carreteres del país. Centenars de persones organitzades pels CDR de la comarca tallaven aquest matí l'autovia A-2, la C-15 i la C-37. A la tarda, s'unien a milers de persones al cor d'Igualada, brandant cartells i pancartes de "Llibertat presos polítics". Al balcó de l'Ajuntament s'hi penjava una pancarta amb aquest lema i les cares de deu dels empresonats per l'Estat espanyol. 

El de l'Ajuntament d'Igualada era només un dels fronts oberts. Centenars de membres dels CDR d'Igualada i de l'Anoia Central (Capellades, Vallbona i la Pobla) es desplaçaven a la tarda a la Seu d'Urgell, un dels punts on segueixen els talls de les carreteres. L'objectiu, continuar col·lapsant les vies de comunicació bàsiques i fer present al món econòmic la protesta contra la repressió judicial.


1 Comentaris

R

Ramon Verges Vidal

Igualada

9 de novembre 2017.10:41h

Respondre

Al menys que tot aixó serveixi perque possin amb llibertat d’una vegada a tots als nostres presos politics que estan privats de llibertat d’una manera totalment antidemocrática. Inadmisible.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.