TORNAR

La nit dels cotxets

Crònica ambient de la nit electoral a la Plaça de l’Ajuntament

politica
Diumenge, 27 setembre 2015. 03:00. Otger Gabarró.
D'un cop d'ull

Des del primer moment els habitants d'Igualada han estat i estan atents a l'escrutini. Conscients de la trascendència d'aquestes eleccions, la ciutadania va aplegant-se a la Plaça de l'Ajuntament per seguir en directe el recompte electoral

Silenci i expectació. Dos factors que es respiren a la plaça gran igualadina. Expectació que va rebent un degoteig constant de gent que no aixeca el cap de la gran pantalla ubicada a la mateixa Plaça de l'Ajuntament. Cada actualització de resultats suposa una reacció de la gent que comenta a cada segon el que passa. Incidències, dades, possibles resultats, especulacions. Tothom té una reacció o una altra a les connexions en directe que la televisió pública catalana fa en directe amb les diferents seus.

Màxima expectació a la Plaça de l'AjuntamentLa nit dels cotxets, de l'ambient familiar. Heteregoneïtat de cares i edats. Ambient expectant però nerviós. Sospirs i somriues en una ciutadania que vota pels seus fills, pels que avui ho veuen en un cotxet i demà ho viuran en la pròpia carn.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.