TORNAR

Nou alcalde a la Torre de Claramunt

Jaume Riba pren el relleu de Ramon Ferri

politica
Dimecres, 13 maig 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
En el Ple extraordinari d’aquest dilluns al consistori torredà, es va fer oficial el relleu en l’alcaldia d’aquest municipi. Davant un nombre important de veïns, i diverses autoritats del món local de la comarca així com responsables d’UDC que van voler assistir a l’acte, es va realitzar la votació per tal d’escollir el nou alcalde de La Torre de Claramunt, desprès de l’anunciada dimissió de Ramon Ferri els dies passats. En la votació el fins ara 1er Tinent d’alcalde Jaume Riba Bayo va ser elegit sense sorpreses per la majoria absoluta dels vots emesos.

Jaume Riba assumeix l'alcaldia de la Torre de Claramunt

Un cop feta l’elecció i proclamat el nou alcalde, el mateix Riba va fer un discurs en el que agraia la tasca del seu predecessor en el càrrec i anunciava una nova etapa de continuïtat en les polítiques realitzades fins ara , al servei de les persones i les famílies del municipi.

En acabar-se el Ple l’alcalde Jaume Riba va fer entrega d’una placa al alcalde sortint Ferri en agraïment a la tasca realitzada en nom de tota la corporació municipal.

En un acte seguit, ja fora de l’ajuntament i en companyia de diversos militants i simpatitzants d’UDC de la Torre i de la comarca, el número dos de la formació Josep Maria Pelegrí va agrair la tasca d’en Ramon Ferri en nom del comitè de govern de UDC.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.