TORNAR
PUBLICITAT

Òdena a Fons obre la campanya amb el lema 'Avancem plegats'

politica
Divendres, 10 maig 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Comencen 15 dies de campanya electoral i Òdena a Fons serà una de les opcions en un municipi on el PSC va recuperar la majoria absoluta el 2015. Es presenten com "un projecte obert, que pren les decisions de manera consensuada". 

L'Agrupació d'electors es presenta a les eleccions municipals "amb una llista propera i diversa amb sis dones i nou homes representants de tots els nuclis del municipi. Un grup de persones que coneixen Òdena, un equip pròxim a tothom amb moltes ganes de treballar per fer d'Òdena un poble més ordenat, participatiu, amable i sostenible". Afirmen que "tothom qui ho vulgui pot sumar-se al projecte". El lema: 'Avancem plegats'.

L'equip d'OAF al completEl candidat Andreu Garcia afirma que "la llista és un compliment que s'ha de fer per presentar-se a les eleccions, però OAF pren totes les seves decisions de manera consensuada mitjançant la votació de tots els membres". La llista igual que l'elecció del seu candidat ha estat votada per tots els membres del grup OAF resultant: Andreu Garcia, Sergio Lozano, Piedad Rovira, Manuel Contreras, Maria Jesús Martínez, Joan Xavier Gabarró, Anabel Cortés, Jordi Gassó, Manuel Iglesias, Carme Iglesias i David Mora, amb Àngela Cañellas, Jesús Vargas, Esther Comamala i Fernando Grau com a suplents.

Destaquen que "som un grup amb gran capacitat de gestió, de treball en equip, amb noves actituds: pròxims i transparents, diferents ideologies i amb el mateix objectiu, fer una Òdena millor". La campanya l'han plantejat "escoltant diverses entitats, la gent als diferents barris i trepitjant carrer. Una campanya sense grans despeses, pagada exclusivament amb les aportacions de persones, que tenen les mans lliures i no estant sotmeses als interessos de cap partit polític".

'Avancem plegats' és el lema que "resumeix la voluntat de treballar conjuntament amb els odenencs escoltant i fent partícips als veïns i veïnes i de fer avançar Òdena amb una millor gestió, transparència i la participació de tots".


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.