TORNAR

‘Òdena2011’ presenta la seva candidatura per a les municipals

La llista està formada per un equip d’odenencs de tots els nuclis del municipi

politica
Divendres, 29 abril 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La candidatura de la formació municipal ‘Òdena2011’ es presenta com una força de 'proximitat i sentit comú', una proposta oberta a tothom i que ha tingut la voluntat d’incorporar el màxim de gent possible, per a treballar per al futur d’Òdena i els seus veïns.

Grup Òdena2011

La llista, encapçalada per Carles Casanova, està formada per onze candidats i deu suplents, a banda d’una desena més col·laboradors i simpatitzants que també han treballat en aquest projecte, amb l’objectiu d’aconseguir un gran equip, amb veïns provinents de tots els nuclis del municipi, per tal de conèixer de primera mà les necessitats de cadascun i poder fer un poble més cohesionat.

‘Òdena2011’ té com a objectiu acabar amb les majories absolutes i posar fi a la manera de fer del govern dels últims vuit anys, defensant la transparència, la proximitat i l’obertura a tothom, amb el propòsit de treballar conjuntament amb els veïns.

Actes de presentació de candidatura

El proper divendres 29 d’abril, a les 20.30h tindrà lloc al Centre de l’Espelt el primer acte de presentació de candidatura, amb un petit debat sobre els temes més transcendents a aquest nucli. L’acte central serà el proper 14 de maig a les 18h al Centre Unió Agrícola, en què hi haurà un espectacle infantil a càrrec de Rah-Mon Roma i una posterior xocolatada. L’últim acte de campanya serà al Centre Cívic del Barri Sant Pere i Pla de la Masia, el divendres 20 de maig, a les 20.30h amb la presentació dels candidats i els projectes per aquest nucli. Al final de la presentació hi haurà botifarrada popular.

Els candidats a la llista d’Òdena2011

Les persones que formen la llista per ordre són: Carles Casanova Miranda, Maria Sayavera Seuba, Jordi Galarza Martínez, Joan Carles Olalla Serra, Pilar Rodríguez Moreno, Miquel Zenon Martí, Toni Díaz Gallego, Elisenda Barquilla Méndez, Daniel Redón Monfort, Pilar Martínez Garcia i Núria Cor Pineda.


5 Comentaris

Ò

Òdena2011

29 d'abril 2011.17:11h

Respondre

Jordi, la intenció no és confondre a ningú, m’explico.

Recorda que aquestes eleccions són municipals. Com a ciutadà és bo diferenciar les diferents conteses electorals (municipals,... Llegir més autonòmiques, generals ....). A les municipals cal prioritzar el projecte de poble i l’equip de treball per sobre de les sigles, o així és com nosaltres ho entenem.

Com bé dius, en aquesta llista hi ha molta gent que ja prové de la legislatura anterior (ERC-Òdena) però cal recordar que la majoria eren i segueixen sent independents incorporats al projecte.
També cal veure que s’ha incorporat molta gent nova que també són independents (formem un grup de treball de més de 30 persones).
Amb aquest ànim de sumar esforços, opinions, punts de vista, criteris ... i tenint en compte que la gran majoria no milita, ens va semblar més coherent donar més importància al projecte que a les sigles.
És allò tant de moda que en diuen transversalitat.

Fixa’t que al nom oficial de les candidatures municipals com la nostra (Òdena2011 - AM) hi apareix un AM, un PM o d’altres inicials al darrere.
AM (Acord Municipal) són les candidatures en acord amb Esquerra.
Si busques els militants d’Esquerra a Òdena els trobaràs en aquest grup.

Aquesta vinculació independent o independència vinculada ens ha donat total llibertat per la composició del grup, de les llistes, de la distribució de tasques .... i ningú ens ha imposat la ”quota partidista”, que tant de mal està fent a les llistes ”oficials”, només cal veure el ventall de llistes d’Òdena.

Espero haver-me fet entenedor, però et convido a qualsevol dels nostres actes per poder seguir parlant tant d’aquests temes com dels projectes municipals.

Salut !!

M

Marc

Igualada

29 d'abril 2011.16:40h

Respondre

Si pogués votar a Òdena segur que us votaria. Gent jove amb ganes. Fa falta, ja que Òdena oberta....sense el Josep Vicenç...no veig que pugui fer gran cosa.

m

marc

Sant Pere- Plà de la Masia

29 d'abril 2011.15:39h

Respondre

Ja era hora que algú presentés una llista amb garanties i gent amb ganes de treballar pel poble.
En relació al comentari del Jordi; doncs be, sense voler ofenfre, penso que hauries de mirar la... Llegir més gents i no el partit,a nivell de poble.Si el Carles Casanova i la resta de gent es trobava abans a esquerre, penses que haurien marxat cap a la dreta?.
UN bom exemple de la unió de la gent d’Òdena 2011, farts de lo que tenim ara, es el fet que comentes sobre el Josep Vicenç Mestre, que lo que vol es treballar pel poble, sense el lligam d’un partit que només te interessos politics
Has de pensar que lo que volen es treballar pel poble i acabar amb el caciquisme del PSC del Sr. Guisado.
Endavant Òdena 2011
Salut

J

Jordi

Òdena

29 d'abril 2011.10:50h

Respondre

El Carles Casanova va estar a la llista de PITO als anys 90. Al 2007 estava a la llista d’Esquerra. El canvi em va semblar lògic per poder tenir un partit al darrera.
Ara resulta que està a una... Llegir més llista que es diu ODENA2011, però fa uns dies va ser presentada la seva llista amb les altres d’Esquerra.
Son Esquerra o no?
Jo vull votar a un partit malgrat que no em convenç el sistema, però ara és el sistema que tenim.
La meitat de la gent de la llista estava a l’anterior llista d’Esquerra de les passades eleccions.
I què hi fa aquí el Josep Vicenç Mestre? No era el que estava a Òdena Oberta?
El meu vot és pròxim a Esquerra. Només voldria saber si la llista és d’Esquerra o no. I si és Esquerra, per què no posen Esquerra? No es pot confondre a la gent que volem anar a votar. O som o no som.

A

Anna

29 d'abril 2011.09:20h

Respondre

Quina gentada! Molt bé, això dóna bones sensacions, unitat, consens, joventut: enhorabona a l’equip i molta sort!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.