TORNAR

Ordenances fiscals i canvi d’un regidor a Jorba

Ple municipal dijous 13

politica
Dimarts, 11 novembre 2008. 15:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
En el ple municipal d’aquest dijous dia 13 de novembre, s’aprovaran les ordenances fiscals per al 2009 en les quals es planteja, en general, un increment equivalent al IPC, i el pla econòmic financer, que és el marc fiscal i pressupostari que ha de seguir l’ajuntament de Jorba, durant els propers tres anys, per a mantenir la seva actual estabilitat i salut financera.

Jorba

En aquest ple, també s’iniciarà el procés per al canvi d’un dels regidors que actualment conformen el consistori de Jorba. Es tracta del regidor Joan Mula i Mancha, que a causa de l´incompatibilitat creixent entre la seva tasca professional i la seva dedicació a l´ajuntament, s’ha vist obligat a cedir el relleu a una altra persona de l’equip. En un procés de traspàs de funcions que s’anirà fent gradualment, durant les properes setmanes, el substituirà l’Anna Pérez i Casellas, que ja va exercir de Regidora de Serveis a les Persones a l’ajuntament de Jorba, durant el període del 2003 al 2007. Joan Mula ha volgut destacar que “la renúncia és a l’acta de regidor, per impossibilitat de dedicació, i no és una renúncia ni a Jorba ni al seu teixit associatiu, i d’aquesta manera ja he expressat a l’equip de govern la meva més ferma voluntat de seguir col.laborant-hi, dins les meves possibilitats”.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.