TORNAR

La participació a Igualada es dispara quatre punts a les 6 respecte al 2011

La participació a la capital anoienca puja al 56%

politica
Diumenge, 20 desembre 2015. 20:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La participació a les principals viles de l'Anoia, a les 6, respecte als darrers comicis espanyols que van tenir lloc el novembre de 2011 ha augmentat sensiblement. En el cas d'Igualada, les dades reflecteixen un 56,34%

Més participació que fa quatre anys a les 6 de la tarda. Les dades de votants que han anat als col·legis a Igualada, a les 6 de la tarda, eren 4,1 punts superiors al 20 de novembre de 2011. En aquella ocasió, eren de 52,24%; ara, han estat de 56,34%.

Imatge del 2011, la participació d'aquells comicis, amplament superadaA falta de dades a nivell anoienc, la participació ha arribat a nivells superiors a les grans ciutats, com Masquefa, Vilanova del Camí i Montbui, feus de les esquerres en eleccions generals. La seva inclinació cap a Ciudadanos en les darreres eleccions catalanes es posa a prova en aquests comicis de caràcter estatal.

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.