TORNAR

‘Pere Calbó és el millor actiu que el PP té a l’Anoia’

Entrevistes amb caps de campanya: Joan Agramunt, PP

politica
Dijous, 7 abril 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El PP ja ha anunciat que Joan Agramunt repetirà com a número 2 en la llista del partit per a les properes eleccions a Igualada, l’actual regidor no només acompanya a Pere Calbó en la cursa electoral sinó que també n’és el seu cap de campanya. Reivindicant la seva capacitat de diàleg i orgullós de la feina feta des de l’oposició, Joan Agramunt afirma que 'el PP aspira a assumir responsabilitats de govern’

Joan Agramunt

Què caracteritza la campanya electoral del PP a Igualada?

L’austeritat. Tant a igualada com a la comarca sempre ens hem caracteritzat per fer una despesa petita en relació a les altres formacions polítiques.

Això és fruit de la crisi o de la política del partit

Nosaltres sempre hem apostat per campanyes austeres perquè entenem que la major part del vot està determinat. Si ens remetem als darrers estudis fets al respecte, el percentatge de vot variable oscil·la entre un 5 i un 8% i per això sempre hem cregut més amb altres sistemes que no pas el d’anuncis, cartells i banderoles.

Quins són els altres sistemes?

Enfocarem la campanya adreçada a les persones i a les entitats que configuren el teixit social de la ciutat. Això comporta parlar amb les associacions veïnals, amb les entitats culturals, esportives, socioeconòmiques...

Quins són els vostres principals missatges?

L’economia i la recuperació de la comarca, la inseguretat ciutadana i la immigració. Entenem que tothom ha de tenir els mateixos drets i obligacions però actualment podem afirmar que els immigrants tenen més subvencions que la gent autòctona, això és fruit de l’últim govern tripartit que va crear ajuts econòmics únicament destinats per immigrants.

Quins són els punts forts de Pere Calbó com a candidat?

Pere Calbó és el gran actiu del Partit Popular a l'Anoia tant com a persona com a candidat. Té grans aptituds i actituds per desenvolupar un càrrec de responsabilitat municipal i la feina que està fent com a diputat al Parlament de Catalunya l’acredita com a tal. El seu coneixement de política el converteix en el candidat més ben preparat d’Igualada i segurament de la comarca.

Així és com ho perceben els igualadins?

Crec que els igualadins perceben els membres del Partit Popular com a persones series. La gent ens reconeix una actitud seriosa, dialogant i coherent.

Quin és el vostre repte?

A nivell d’Igualada és entrar a formar part de l’equip de govern i assumir aquestes responsabilitats. A nivell de comarca augmentar el nombre de regidors. Ara mateix tenim cinc regidors en tota la comarca: 2 a Igualada, 1 a Piera, 1 a Masquefa i 1 a Vilanova del Camí; estic segur que doblarem el nombre de regidors a la comarca.

El vostre lema...

De moment utilitzem el lema genèric per tot Catalunya ‘Hi pots confiar’ i segurament tindrem un lema específic per la ciutat d’Igualada però encara no el tenim definit, estem treballant en 3 possibilitats i falta acabar-ho de consensuar

Pere Calbó és l’únic candidat sense presència a la xarxa social...

Sense menystenir les noves tecnologies, nosaltres creiem molt en el sistema presencial, personal i en el boca orella. Tot i així, estem treballant perquè en breu Pere Calbó obri els seus canals a Twitter i a facebook. Malgrat això, som conscients que el PP és un partit tradicional i seguirem potenciant el boca orella i les trobades presencials.

Vindrà algú a presentar el Pere Calbó?

Tenim un petit handicap i és que Pere Calbó va anar de número quatre per Barcelona en les eleccions al Parlament de Catalunya, és el secretari d’àrea i territorial del PP de Catalunya, és el cap de campanya del PP de Barcelona...Per tant, gairebé només el pot venir a presentar Alícia Sánchez Camacho. De fet, la presidenta vindrà el dia 12 i serà durant 2 hores a la ciutat durant les que farem una trobada amb comerciants de Les Comes.

També hem entrevistat a...

Imma Soteras (CiU)

Joan Boix (ErC)

Jordi Bertran (PP)


4 Comentaris

O

O.Rovira

Igualada

11 d'abril 2011.11:54h

Respondre

I suma la carrec de confiansa

G

Ganxet

Igualada

9 d'abril 2011.08:39h

Respondre

La dedicació amb tants càrrecs segur que serà ben poca... això si, el sou segur que el voldrà cobrar sencer.

Quina barra!

M

Mercè

Igualada

7 d'abril 2011.22:40h

Respondre

Es impressionant... crec que no s’hauria de permetre!!! tens raó igualadí!

i

igualadi

Igualada

7 d'abril 2011.17:01h

Respondre

I amb totes aquestes obligacions escara li queda temps per dedicar-se a Igualada?

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.