TORNAR

El ple de Vilanova aprova una moció sobre el manteniment dels parcs infantils

Els nou edils de l’oposició es van posicionar a favor de la proposta

politica
Dijous, 12 maig 2016. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Amb l'abstenció dels vuit representants del govern, el ple de Vilanova va tirar endavant una moció sobre el manteniment dels parcs infantils del municipi. El govern recorda que ja hi ha un "pla concret" sobre aquest tema.

El ple vilanoví aprovava dilluns una moció presentada pel grup socialista per a l'adequació i manteniment dels parcs infantils vilanovins. El text va comptar amb el suport de tots els grups de l¡oposició i estableix una renovació per part dels serveis tècnics municipals de les àrees de lleure infantils així com un pla de supervisió i manteniment de les instal·lacions.

El darrer ple de la corporació, el passat dillunsLa moció va comptar amb els vots favorables del PSC, DECIDE, VA i Veïns amb Veu que van expressar cadascú a la seva manera la necessitat de posar sobre el paper aquest compromís d’adequació dels parcs a la normativa europea que estableix, va dir Noemí Trucharte, una sèrie de requisits en matèria de seguretat per evitar accidents.

La portaveu de DECIDE, Imma González, es va trobar va dir davant la dicotomia de "votar a favor i la vegada amb dubtes", perquè segons va explicar ara fa dos mesos el seu grup "havia presentat una proposta per debatre entre tots els grups aquest tema i la regidoria d'Urbanisme havia estat força receptiva i ja hi estava treballant", amb la qual cosa va suggerir retirar la moció. Des de la resta de grups de l'oposició, però, es va veure de manera positiva la moció com un compromís més ferm al qual s’haurà de donar compliment.

Des del govern es van abstenir en la votació, perquè segons la regidora Rosi Grados "l'Ajuntament ja ha iniciat un pla concret en aquest sentit. Afirma que és el seu interès millorar els parcs i jardins i que són conscients de les mancances de manteniment". També va explicar que s'ha demanat als tècnics informació relativa a la normativa europea que està pràcticament elaborada.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.