TORNAR

La Pobla tanca el 2012 amb un romanent de tresoreria de 649.000 €

La meitat anirà destinada a cobrir inversions importants d’anys anteriors

politica
Dimecres, 22 maig 2013. 11:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
L’Ajuntament de la Pobla de Claramunt ha tancat l’exercici de l’any 2012 amb un romanent de tresoreria de 649.074,51 €. Així es va donar a conèixer en el darrer Ple ordinari.

Ajuntament de la Pobla

D’aquests més de 600.000 €, 334.511,58 € aniran destinats a cobrir inversions importants d’anys anteriors. La resta, 314.562,93 € és l’estalvi lliure acumulat d’exercicis passats. En els propers dies es convocarà la Comissió de Comptes que informarà del compte general de 2012, que inclou aquest romanent.

En aquest ple també es van ratificar, per unanimitat, les resolucions d’alcaldia referents a la disposició del Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) de la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena i a la contractació d’una agent d’igualtat.

En l’apartat d’informes i propostes d’alcaldia, l’alcalde poblatà va informar sobre diversos temes. Una de les qüestions a què es va referir va ser a la realització d’un estudi per optimitzar la despesa de l’enllumenat públic de tot el municipi, que té un cost anual d’uns 87.000 €. La proposta que es vol portar a la pràctica consistiria en apagar un fanal de cada tres entre les 12 de la nit i 2/4 de 6 de la matinada.

Amb aquesta mesura s’estima que hi hauria un estalvi d’uns 6.000 € anuals. Per adaptar la instal·lació caldria fer una única inversió inicial de 5.445 €. En un principi, aquesta prova es faria als barris de les Cases Noves i les Garrigues, que són els que registren més consum i, per tant, on hi hauria un major estalvi, i s’aniria aplicant, gradualment, a la resta de zones del poble.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.