TORNAR

Poble Actiu presentarà la candidatura a l'alcaldia d'Igualada dissabte a les Cotxeres

La formació també presentarà els ”principals reptes que tenen per a la ciutat durant els pròxims quatre anys”

politica
Dilluns, 16 gener 2023. 17:19. Redacció AnoiaDiari.

Aquest dissabte 21 de gener, Poble Actiu farà la presentació a la ciutadania dels quatre candidats que encapçalaran la llista de la formació a les eleccions municipals per Igualada el maig. A finals d'any, Poble Actiu va donar a conèixer els noms dels homes si dones que lideraran la candidatura: l'actual regidor del grup municipal, Pau Ortínez, Elisabet Farrés, Rosa Perelló i Oriol Càlichs.

L'acte, obert a tothom, es farà dissabte, a les 7 de la tarda, a les Cotxeres, el local dels Moixiganguers d'Igualada, a la plaça de Catalunya 1 de la capital de l'Anoia. Els candidats també presentaran "els principals reptes que tenen per a la ciutat durant els quatre anys vinents."

La presentació de la candidatura s'amenitzarà amb l'actuació del grup igualadí El pa de cada dia, format per Andreu Peña i Aimar Redolad.

Pau Ortínez és enginyer d'obres públiques i treballa en una empresa pública que gestiona el servei d'aigua de diferents municipis. Ha participat activament a l'escoltisme i en entitats ecologistes. Elisabet Farrés és llicenciada en ciències religioses i en filosofia i actualment és professora a l'Institut Pere Vives d'Igualada. Participa en diversos projectes pedagògics i és membre de diferents entitats culturals. Ha format part de plataformes de debat i defensa del territori. Rosa Perelló, ara jubilada, ha treballat d'administrativa a l'Escola Municipal de Música d'Igualada. És membre de l'Associació Promotora de la llengua Catalana i de l'Aula Universitària de la Gent Gran de l'Anoia; també col·labora com a voluntària en diferents entitats i projectes d'acollida. Oriol Càlichs, tècnic especialista en hostaleria i turisme, en l'actualitat és responsable de cuina de l'escola pública Ramon Castelltort. Afiliat a la Intersindical-CSC, vinculat al Casal Popular d'Igualada 'El Foment' i a l'Ateneu Igualadí de la Classe Obrera, entre altres entitats culturals i polítiques d'Igualada.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.