TORNAR

Poble Actiu se suma a la demanda de crear una taula de seguretat ciutadana

El grup municipal dona suport a la petició feta per associacions veïnals igualadines

politica
Dimarts, 16 novembre 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El passat dimecres 10 de novembre, diverses associacions veïnals d'Igualada es van reunir amb el batlle Marc Castells per fer-li arribar les seves queixes sobre seguretat ciutadana. Les queixes van anar acompanyades de peticions, entre les quals hi ha la creació d'un espai de participació, una taula integrada pel govern, les forces policials i les mateixes associacions veïnals, on tractar aquesta problemàtica. Poble Actiu dona suport a aquesta petició a la vegada que reclama a Castells que "escolti més les associacions veïnals i que treballi per fer possibles les seves propostes."

Poble Actiu fa un pes més i demana a Castells que obri aquesta taula també als grups municipals de l'oposició. "Problemes com la seguretat ciutadana han de comptar amb la participació de tots els partits que representem la ciutat", han manifestat en aquest sentit des del grup municipal de Poble Actiu.

Des de la candidatura municipalista consideren "molt convenient crear espais de participació per parlar de tots els problemes que afecten la ciutat i posen com a exemple, a part de la seguretat ciutadana, la mobilitat, la gestió de residus i la cultura." Des de Poble Actiu anuncien que traslladaran la proposta de participar en la Taula de Seguretat Ciutadana en la pròxima reunió de la comissió de seguiment de seguretat i esperen "que el govern Castells accepti la participació dels partits de l'oposició."

Des de Poble Actiu també agraeixen "la feina que fan les associacions veïnals d'Igualada per recollir les queixes, suggeriments i propostes que fa el veïnat dels diferents barris de la ciutat".


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.