TORNAR

Jorba bonificarà el 50% de l'IBI als immobles que instal·lin sistemes d'aprofitament energètic

Dins les ordenances fiscals per al 2022, aprovades pel Ple

politica
Divendres, 12 novembre 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

A la darrera sessió del Ple de l'Ajuntament de Jorba s'han aprovat les ordenances fiscals del municipi per al 2020, un paquet del qual cal destacar la bonificació del 50% de l'Impost de Béns Immobles (IBI) destinat als immobles que hagin instal·lat sistemes d'aprofitament tèrmic o elèctric d'energia provinent del sol. Serà per un període de 5 anys i s'hi podrà optar amb sistemes tèrmics i d'energia solar.

També es van aprovar diversos canvis, especialment en el redactat, que s'ha actualitzat a la normativa i s'ha fet més entenedor per als veïns. També destaca la inclusió de la possibilitat que l'administració i els ciutadans es comuniquin a través de sistemes digitals, com preveu la Llei general tributària, i es clarifica el redactat amb relació als procediments d'execució forçosa. Igualment es modifiquen els articles de mesures de prevenció i lluita contra el frau fiscal sobre el percentatge de reducció de les sancions derivades d'actes amb acord, de reduccions de les sancions i als procediments sancionador en matèria tributària, entre d'altres.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.