TORNAR

El PP d'Igualada acusa l'alcalde de "fer demagògia" per demanar-los explicacions sobre una inspecció de la Guàrdia Civil al Mercat de la Masuca

Joan Agramunt assegura que s'han fet inspeccions similars en altres mercats de Barcelona, de Catalunya i d'altres comunitats autònomes

politica
Divendres, 15 agost 2014. 18:15. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
L'alcalde Marc Castells va anunciar aquesta setmana que demanaria explicacions al Partit Popular per una inspecció fiscal de la Guàrdia Civil al Mercat de la Masuca. En resposta, el portaveu dels populars a Igualada, Joan Agramunt, considera que "són unes afirmacions que es desmereixen per elles mateixes i cauen pel seu propi pes" i denuncia "una actitud molt demagògica" per part de l'alcalde.

Diversos agents de la Guàrdia Civil van presentar-se aquest dimecres a les set del matí al Mercat de la Masuca per tal de fer una inspecció fiscal, causant sorpresa entre els botiguers. Aleshores l'alcalde Marc Castells va dir a través de les xarxes socials que estava "molest per l'extranya i insòlita actuació de la Guàrdia Civil al Mercat de la Masuca" i va apuntar que l'Ajuntament d'Igualada "demanarà al PP per què s'acosa als paradistes".

En resposta a aquesta afirmació, el portaveu del grup municipal apunta que "l'alcalde pot demanar explicacions al PP del que vulgui, però els cossos policials actuen de manera autònoma, de la mateixa manera que no té sentit demanar explicacions a CiU per les actuacions dels Mossos d'Esquadra o de l'Agència Tributària", defensa Joan Agramunt.

El representant del PP creu que, amb aquestes afirmacions, Castells mostra una actitud "partidista i sectària". "Aquesta mena de comentaris no donen un perfil seriós i no demostren la responsabilitat suficient que ha de tenir un alcalde d'una ciutat mitjana com Igualada", subratlla. "Darrerament li notem un nerviosisme important", afegeix. A més, Agramunt comenta que "la reacció de l'alcalde ha sorprès els mateixos membres de la Guàrdia Civil".

El portaveu dels populars assegura que s'han fet inspeccions similars a la d'Igualada en altres mercats de Barcelona, de Catalunya i d'altres comunitats autònomes. "Castells pot demanar les explicacions que vulgui al nostre partit, però nosaltres no en teníem cap notícia", manifesta. "Tothom està d'acord que s'ha d'actuar per combatre el frau fiscal, i trobem dins de la normalitat que qualsevol cos policial actuï, no tenen perquè demanar permís a ningú", conclou el regidor.


15 Comentaris

P

PETIT PAGES

ÒDENA

18 d'agost 2014.18:12h

Respondre

Al senyor que diu de poca feina.

Si voste diu que en tot aquest sarau tenim poca feina, voste tampoc no en deu de tindre com molts. Bona tarda.

v

victor

igualada

16 d'agost 2014.21:56h

Respondre

Jaume para de dir tonteries, i aquest alcalde que es el mes crio de tots que plegui, aixo que molts el varem votar pero noi entre ell, la chacon,etc ,ens han sortit rana. A veure si els d,esquerra... Llegir més possen un bon candidat, sino haurem de menjar castells molt de temps. Igualada no ho pot permetre tindre politics d,un nivell tant baix. La Chacon nomes ha fet que vendre fum. Es una persona amb una preparacio molt minsa.

F

Fart

igualada

16 d'agost 2014.20:27h

Respondre

sr jaume rodriguez enrich ens té a tots avorrits amb els seus comentaris. no te res millor a fer q escriure cada dia i a cada noticia? compri’s un gat, pesat!!

F

Francesc Esplugas

Igualada.

16 d'agost 2014.19:37h

Respondre

Amb tot aquest ”sarau” una cosa si que es demostra. Tenim poca feina, no???. Sort que l’atur ha baixat, be en aquesta comarca, no. És l’excepció que confirma la regla.

p

pili

16 d'agost 2014.18:55h

Respondre

perdona jaume no se de que parles, t´has llegi be el comentari, o sigui que estas deient que la gent del diari censuri el que es comenta, ole,ole, i ole pitjor que una dictadura, molt be aquest es... Llegir més el problema dels que no pensem igual anda que.....i hem semba que no he dit cap paraula malt sonat,
gràcies

J

J Marti

08700

16 d'agost 2014.17:53h

Respondre

Jaume no ens mereixes cap confiança, un dia parles de ”això es la guerra” ho ”cal esmolar las eines”( Que vols dir , la falç ?) i seguidament parlar de pau i flors i violes.
Un altre, dia... Llegir més demanes respecte per tothom, i que no se insulti, i sense to ni so i tractes a tos els Espanyols de patètics. ( Et recordo que Rodriguez sembla de procedència Espanyola)
Jaume crec, que lo teu es mol simple, lo teu es ensabonar al Alcalde, i veure si te invita a menjar calent, a costa del soferts contribuents.

R

Raimon

Igualada

16 d'agost 2014.16:02h

Respondre

Digueu el que vulgueu, perlo l’alcalde cada vegada fa més el ridicul, aquesta manera d’actuar parla per si sola., I, mentrestant, ningu li fa ombra i ERC li diu amén a tot, així que tenim... Llegir més Castells per molts mes anys.

C

Carles

Igualada

16 d'agost 2014.14:07h

Respondre

Jaume és molt curiós el que dius, per què coincideix amb el que deia Pujol fa uns mesos sobre suposats comptes a paraïsos fiscals: ”Un atac d’Espanya a Catalunya”. I s’ha demostrat, bé,... Llegir més Pujol mateix ha confessat i corroborat que no és així; ja n’hi ha prou d’atacar la feina d’Hisenda acusant de guerra bruta.

Potser, crec hauríem de reflexionar per què alguns surten ràpid a atacar Hisenda i embolicar-se amb la bandera quan apareixen les inspeccions fiscals.

Respecte al mercat, com ja havia dit, el mateix mercat ambulant d’Igualada (sí, el de fora) ja va rebre una inspecció fa poques setmanes i altres mercats de la comarca (com Capellades) també n’han tingut; fora bo conèixer abans d’opinar amb lleugeresa i segon dir que una inspecció fiscal no és cap acusació (com estic segur que ha estat a l’atzar i que no tindran problemes els inspeccionats dimecres) sinó una forma per impedir que alguns/es facin les coses malament.

j

juan

08700

16 d'agost 2014.11:41h

Respondre

Sr RODRIGUEZZZZ, usted es un cínico.
Cuando dice que todos los españoles son Patéticos, supongo que también se incluye usted.
Por favor, lecciones de civismo democrático,de usted NO!
Usted es... Llegir més un busca vidas, que no sabe que hacer para que el Castells le invite a la sopa boba.
Sepa para su tranquilidad, que las herramientas ya las tenemos bien afiladas.
Cuidese Sr Rodríguez cuidese, el cinismo con el patetismo,hacen mala combinación!

j

jaume rodriguez enrich

igd

16 d'agost 2014.08:50h

Respondre

Pili o com es digui. La discrepància es licita l insult es inacceptable i demostra la feblesa del interlocutor. Puc comprendre els seus nervis que son els de tots Ptero El Sr Marc Castells, tot no... Llegir més compartint alguns aspectes de la seva gestió, ha estat escollit democràticament i per tant mereix el respecta.I te tot el meu respecta El màxim.
Demano a anoia diari no caigui en el parany del insult.
Per altre banda nega que estem davant de una guerra bruta per part del ministeri Español del Interior es negar una evidencia reconeguda mundialment Tinguem Pau entre nosaltres Discrepància , si insults no. Mai. Pau , ens estem jugant un futur que sigui el que sigui sols te futur, amb Pau.

A

Anoiec

16 d'agost 2014.08:39h

Respondre

El alcalde confunde la gimnasia con la magnesia.

p

pili

15 d'agost 2014.21:45h

Respondre

estic d´acord amb el comentari del sr.Agramunt, tots els alcaldes que abans havien governat a la ciutat d´igualada havien estat molt correctes amb les forçes i els cossos de seguretat de l´estat,... Llegir més jo crec que aquest es el primer alcalde que no es gens respetuos ni correct

j

josep

igualada

15 d'agost 2014.21:30h

Respondre

Ya estamos con el sabotaje informativo. ¿Dónde están todos los post que había en contra del alcalde. Que poca verguenza

f

funcionari fastiguejat!

plaça del ajuntament

15 d'agost 2014.20:36h

Respondre

Fins quan tindrem que suportar a aquest incompetent de ”neng de les banderes”
PROU DE POPULISTES.

P

Pardal

Igualada

15 d'agost 2014.19:41h

Respondre

En aquesta ocasió estic totalment d’acord amb el sr.Agramunt, l’alcalde pixa fora de test...

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.