TORNAR

El PP proposarà al ple d’Igualada una moció de suport a l’aeroport corporatiu

En la sessió plenària d’aquest dimarts, com a resposta a les declaracions del delegat de la Generalitat

politica
Dilluns, 24 gener 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La setmana passada el nou delegat de la Generalitat a la Catalunya Central, Jordi Moltó, va pronunciar-se sobre el projecte per a ubicar a l’Anoia el futur aeroport corporatiu que, segons apuntava, plantejava dubtes i un difícil finançament. Les declaracions van despertar diverses reaccions d’alarma al territori, i el mateix Moltó va matisar l’endemà que no qüestionava en cap cas el projecte. Tot i això, el grup municipal del PP a l’Ajuntament d’Igualada impulsarà, aquest dimarts, una moció que pretén ser unitària per reclamar a la Generalitat l’execució d’aquest projecte i el calendari previst.

Pere Calbó

En la moció, que segons el portaveu popular Pere Calbó vol ser unitària amb les altres forces polítiques, es reafirma la idoneïtat de l’emplaçament anoienc per al futur aeroport corporatiu i es reclama a la conselleria de Territori i Sostenibilitat ‘que concreti de forma pública els terminis per l’execució de les diferents fases del projecte fins a la seva entrada en funcionament’. També es demana que el projecte ‘estigui entre les prioritats del departament’.


1 Comentaris

B

Bartomeu

Igualada

24 de gener 2011.18:21h

Respondre

Millor que no.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.