TORNAR

El PPC reclama que s’actualitzin els valors cadastrals per l’aplicació de la bonificació de l’IBI a les famílies nombroses

Les repercussions de la revisió cadastral

politica
Dilluns, 2 novembre 2009. 13:15. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El portaveu a Igualada del Partit Popular, Pere Calbó ha demanat per carta al govern municipal que s'adaptin els requisits per les bonificacions per l'IBI en relació a l'increment dels valors cadastrals. Reitera que els valors cadastrals que es tenen en compte a efectes de la bonificació de l’IBI han d’augmentar 'en la mateixa proporció que han augmentat el valor cadastral de l’habitatge fruit de la revisió, perquè cap família que gaudia de la bonificació es quedi sense com a conseqüència de la revisió cadastral'

L'impost sobre els habitatges és una de les preocupacions de les famílies - arxiu

Pere Calbórecorda que les bonificacions de l’IBI a les famílies nombroses es calculen en funció del valor cadastral de l’habitatge i de la renda del subjecte passiu i per això, tal i com han augmentat els valors cadastrals dels habitatges mitjançant la revisió cadastral, 'cal reflectir-ho en els valors que es tenen en compte a efectes de la bonificació. Si no es fa - afirma - la conseqüència és que moltes famílies nombroses que rebien la bonificació quedarien excloses ja que el seu habitatge superaria el llindar establert'.


1 Comentaris

J

Josep

Igualada

3 de novembre 2009.10:25h

Respondre

Hi ha polítics que demostren en el dia a dia la seva aposta real per úna política social justa. Aquest és un clar exemple i el de més són històries.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.