TORNAR

El PSC-Anoia ratifica els candidats a les alcaldies de Vilanova i Masquefa

Els socialistes van afirmar que ''el PSC no es rendirà per molt que se’l vulgui enfonsar''

politica
Dilluns, 14 abril 2014. 15:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El passat dijous 10 d’abril es va celebrar una sessió ordinària del Consell de Federació del PSC-Anoia a Piera. El president del Consell, Francisco Guisado, va donar la benvinguda als assistents, i seguidament Xavier Figueres, Secretari d’Organització del PSC-Anoia, va realitzar un informe polític comentant la situació actual i explicant el procés d’elecció de candidats per les pròximes eleccions municipals.

Noemí Trucharte, candidata del PSC a Vilanova i Daniel Gutiérrez, candidat del PSC a Masquefa

Així, aquí el Consell havia d’aprovar les dues candidatures que s’han escollit a cada agrupació, concretament, Noemí Trucharte ha estat escollida candidata a l’alcaldia de Vilanova del Camí i Daniel Gutiérrez candidat a l’alcaldia de Masquefa. Ambdós van fer una breu intervenció presentant-se i agraint la confiança dels seus companys/es. El Consell va aprovar per unanimitat ambdues candidatures amb un llarg aplaudiment.

Seguidament, Carles Cuerva, Secretari d’Acció Política i Responsable de les eleccions europees a la comarca, va fer un repàs del que serà la campanya de les europees i va explicar que era molt important pal PSC mobilitzar-se ''per evitar que l’austeritat continui al govern europeu de mans del PP i dels liberals de CiU (i UPyD i Ciutadans) i això només ho pot aconseguir el partit socialista europeu del qual forma part el PSC''.

Seguidament, es va llegir una resolució instant als municipis de la comarca a dedicar un espai públic (plaça o carrer) a la República, ja que es creu necessari i de justicia retre homenatge als que van lluitar per aquesta. A més, també es va demanar la retirada total de qualsevol símbol o monument de la dictadura franquista.

Finalment, al torn de paraules els assisstents van poder opinar sobre els temes tractats i sobre l’actualitat política, deixant clar que no ''el PSC no es rendirà per molt que se’l vulgui enfonsar''.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.