TORNAR

El PSC impugna un vot als Hostalets que podria canviar el guanyador

El republicà Jordi Calpe assegura que els membres de la mesa el van donar per nul

politica
Dimarts, 26 maig 2015. 03:00. Francesc Vilaprinyó i Albareda.
D'un cop d'ull

Un vot nul podria canviar el panorama electoral hostaletenc de mig a mig. Els republicans van guanyar amb 439 vots i els socialistes van segons amb 438. Uns tenen cinc regidors i els altres quatre. El PSC ha reclamat un vot nul com a seu i si finalment es computa així, el regidor que ara té Esquerra s'hauria de decidir a cara o creu

Jordi Calpe era diumenge a la nit el guanyador de les eleccions municipals als Hostalets de Pierola. Per un vot. Els republicans van aconseguir 439 vots i els socialistes van quedar segons a tan sols un comici. Calpe, alcalde de 2007 a 2011, explica que "em consta que Daniel Vendrell donava per perdudes les eleccions i hauria felicitat la nostra candidatura. Crec que el seu entorn i assessors han estat els que han iniciat la impugnació".

La impugnació d'un vot nul en una de les meses electorals, que segons els interventors socialistes seria del PSC. La situació actual és d'Esquerra amb cinc regidors, el PSC amb quatre, el Moviment Ciutadà amb un i CiU també amb un. Els socialistes han impugnat aquesta butlleta, que ho podria fer canviar tot.

Jordi Calpe, vencedor provisional als HostaletsEl guanyador (per ara) afirma que "tots els membres de la mesa van coincidir en que el vot era nul". La junta local d'Esquerra s'estava reunint al tancament d'aquesta edició. Calpe explica que "estem en contacte amb la direcció comarcal del partit. Cal veure com gestionar aquesta situació". Si finalment, es donés per bo aquest vot nul, amb l'empat a 439, es decidiria el guanyador de les eleccions dels Hostalets a cara o creu.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.