TORNAR

El PSC retreu a Castells d'"afavorir el partit per davant d'Igualada"

Riba ataca a CiU Igualada per no treure rèdit de la proximitat amb Mas

politica
Dimarts, 17 març 2015. 03:00. Francesc Vilaprinyó i Albareda.
D'un cop d'ull

Els socialistes igualadins han volgut escalfar l'ambient coincidint amb la visita del president Artur Mas aquesta tarda, amb la inauguració del 4D Health i la presentació de Marc Castells com a candidat de nou. Jordi Riba, candidat socialista, ha fet un "llistat de greuges de l'incompliment del Govern amb Igualada"

Artur Mas, president de la Generalitat de Catalunya, visitarà avui Igualada per inaugurar el 4D Health i oficiar la presentació de Marc Castells a la reelecció. Jordi Riba, candidat de Socialistes d'Igualada, ha retret en roda de premsa al govern municipal que "no s'hagi acomplert cap dels compromisos, així com les mancances que Mas hauria d'escoltar i solucionar" en relació a la mateixa visita prèvia a les eleccions de 2011 que va fer el ja aleshores president per recolzar  l'aspirant de CiU a Igualada. Riba retreu que "Mas i Castells prometien que el fet que hi hagués el mateix color polític a la ciutat i a la Generalitat facilitaria un fil directe, però Igualada no hi ha guanyat res, perquè el govern local s'ha doblegat davant la Generalitat i no ha reivindicat les necessitats d'Igualada". Acusa  Castells i CiU per haver posat "els interessos de partit per davant dels de la ciutat per no incomodar el govern de la Generalitat".

Riba, candidat dels Socialistes d'IgualadaRiba afirma que "no s'ha produït cap aliança estratègica per pa·lliar les dificultats econòmiques que pateix la ciutat". Com a botó de mostra Riba ha parlat del 4D Health, "del que ens van dir que seria una referència, però ara Manresa tindrà un projecte similar. Ja veiem les aliances que havien de diferenciar el 4D Health". El candidat socialista carrega en matèria d'atur també: "els últims 4 anys han estat perduts des del punt de vista econòmic a Igualada, en què no sha creat ocupació. Hi havia 3.400 aturats i continuen havent-n'hi 3.400". Els socialistes opinen que "alguna cosa hi deuen tenir a veure les decisions que es prenen en l'àmbit local quan a nivell de país s'experimenta una lleugera millora generalitzada però a Igualada, no".

Entre les "promeses incomplertes" Riba enumera el 40x10 "acompanyat dArtur Mas, Castells es va comprometre a dur 40 empreses de 10 treballadors a les Comes" i "la connexió ferroviària amb Barcelona. Mas, quan era a l'oposició, va prometre millores (...9 .La situació segueix igual o pitjor ja que només s'ha reduït el temps del trajecte en 3 minuts". Aspectes com el soterrament del tren, la fase 2 de la Ronda Sud o l'aturada del pla de barris de Sant Agustí, a més de "les retallades en beques menjador i a l'Escola de Música" completen la llista de greuges que branda el PSC.

 


5 Comentaris

M

Maria Ll.

Igualada

17 de març 2015.18:39h

Respondre

A mi si una persona s’embolica amb l’estelada però em porta un Campus Universitari, impulsa els gremis que encara queden a la ciutat com els curtits i el gènere de punt, porta més carreres... Llegir més universitàries, sol-luciona el transport a Barcelona amb molta més freqüència de viatges de la Hispano, impulsa un centre de simulació en l’àmbit de la salut que pel que diuen deu ser de primera divisió, promou un nou polígon industrial i a sobre redueix considerablement els deutes que hi havien a l’ajuntament i a les empreses municipals, dons ja m’està be.

Ara, si només mirem lo de l’estelada i ens oblidem interessadament de tot lo altre es clar que potser a alguns no els hi acaba d’agradar. Però tot i així, a mi lo de l’estelada sol, també m’està molt be

C

Cesc el motard

Igualada Sant Agusti

18 de març 2015.08:33h

I t’has deixat que mica en mica van treient els pilons triangulars del Crespo i Aymami, on ja s’hi ha fet mal mes d’una persona.
Per mi endevant Sr. Castells

p

pep

08700

17 de març 2015.11:35h

Respondre

Jo no soc Socialista ni Independentista, (Per els mals pensats, tampoc soc del PP, cosa que de ser, tampoc seria cap pecat).

La diferencia que trobo entre els ex alcalde socialista Aymami, i el... Llegir més Castells, es mol senzilla, durant els seus mandats, mai hem baix planteja si el Aymami era socialista, (amb els seus encerts i els seus errors ) i si que amb el Castells, dia si i altre també, m’ha estat fen recordatori de que es Independentista. Estelades al seu balco, a llocs públics de tots els Igualadins, molt teatre als carrers, amb suldadets, moltes cua als jutjats a fer el numerets, resumint, ”poco pan y mucho circo”.
Amb això sols est demostra, qui es el que ha treballat, tenint en comte a TOTS els Igualadins, i el que envers de treballar per el seus ciutadans, s´ha embolicat amb la estelada, a anat fent el pari-pe, als de la seva corda, mentre no ha fet res, de profit per Igualada, perdo si que ha fet, ”dividir als Igualadins”.
Suposo que el fil directe amb la generalitat, sols ha servit, per fer política de ”gran estadista”, així ho deu creure el Castells , i s’ha oblidat de que els Igualadins, el van votar per fer de Alcalde de tots els Igualadins.

M

Mileurista

Les Comes

17 de març 2015.07:31h

Respondre

I jo retrec a Riba de volguer afavorir-se ell mateix per devant dels ciutadans.

M

Miquel S.

Igualada

17 de març 2015.07:22h

Respondre

hi ha una cosa més vergonyosa. durant quatre anys el senyor Riba no ha fet oposició. si tota aquestes crítiques i rodes de premsa les hagués fet durant aquests anys com a cap de l’oposició... Llegir més hauria fet un gran be per la ciutat. el sr Riba ha deixat fer lliurament al sr Castells, sense aixecar la veu. però malauradament només es posa el trajo de la feina quan s’acosten les eleccions. quina llàstima (i tristesa)!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.