TORNAR

Rodríguez-Sol crida al sector "més conservador" de CiU a votar Unió

L’ex fiscal, resident a l’Anoia, fa campanya a la comarca

politica
Dijous, 24 setembre 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El número dos d'Unió a les eleccions del 27-S, Martín Rodríguez-Sol, ha visitat l'Anoia. Afirma que "es pot perdre a la comarca una oportunitat única de fer-la productiva".

Martín Rodríguez-Sol es va reunir el passat divendres al migdia amb membres de l'executiu local i comarcal d'Unió per fer el seguiment de la campanya a l'Anoia i conèixer l'opinió dels anoiencs davant el 27-S. En roda de premsa, Rodríguez-Sol acompanyat dels candidats Natividad Escala, regidora dels Hostalets de Pierola i per Andreu Garcia, d’Òdena va iniciar la seva intervenció amb el missatge d'Unió "no volem una Catalunya rupturista, la nostra proposta està basada en el seny i en el diàleg". Cerquen el votant "més conservador de l'antiga CiU".

Rodríguez-Sol, al centre, amb Escala i GarciaL'ex fiscal va retreure que en aquesta campanya no es parla dels programes i s'ha centrat en el debat d'Independència sí o independència no, quan "no hem d'oblidar que estem davant d'unes eleccions al Parlament de Catalunya, unes eleccions que han d’establir la base per a la recuperació econòmica, entre altres, i en conseqüent cal presentar un programa com el que Unió porta". En aquest sentit i en clau anoienca Rodríguez-Sol, va manifestar que a l'Anoia s'està "perdent una oportunitat històrica per recuperar l'economia i fer-la productiva" i va explicar l'aposta que fa Unió pel teixit industrial que ajudi a les petites empreses i autònoms. Va destacar la figura del defensor de l'autònom, que porten dins el programa, una figura que serviria per fer costat a aquests treballadors.

El missatge

En aquesta recta final "si votaves CIU ara pots votar Unió", amb aquest eslògan la formació UDC intenta atreure el vot dels votants més conservadors de l'antiga coalició. Traslladat aquest missatge a l'àmbit local, l'equip d'UDC Anoia, està treballant per fer arribar el seu programa al màxim de ciutadans: "un programa que encaixa perfectament amb la realitat de l'Anoia i amb el pragmatisme, valors i seny dels antics votants de CIU i també vàlid amb altres votants que esperem més que un sí o un no". "Amb un atur elevat i un 50% de les empreses amb menys de 50 empleats, el programa d'Unió aporta esperança amb accions concretes per autònoms, PYMES, formació professional, etc" afirmen. 


2 Comentaris

a

aaqualata

26 de setembre 2015.07:28h

Respondre

Tot sembla molt preparat.
L’escrit que tenim aquí no es mes que una arenga electoralista, gens natural, i confeccionada per fer campanya.
Tots sabem que cerca unió : mantenir els privilegis... Llegir més d’uns quants , hotel Palace inclòs, a canvi d’un plat de llenties.
Es veu el vostre plumero.

P

Perquè votaré Unió

24 de setembre 2015.23:14h

Respondre

Votaré Unió perquè com moltes altres persones no veig clara la independència però sí crec que es necessari un millor finançament i un respecte de la singularitat catalana. Crec la manera... Llegir més d’aconseguir-ho és la negociació, en l’art de la política i la diplomàcia. Crec fermament que el diàleg amb l’estat espanyol es possible, no amb l’actual govern, però sí crec que pot ser-ho en marc d’una Espanya sense majories absolutes.

En el marc d’un hipotètic canvi de govern a Madrid crec que Unió és l’únic partit que treballarà en la línia de buscar el millor per Catalunya: el PSC en cas que a Espanya mani el PSOE seguirà sent un súbdit, i PP i Ciutadans no volen el millor per a Catalunya i la identitat catalana com han demostrat amb fets i paraules.

Mai a la vida hauria pensat que votaria Unió. Però tal com estan els darrers sondejos, crec que el millor per Catalunya seria -en cas que el front independentista no obtingui majoria absoluta- donar la clau a Unió per governar, abans que a la resta de partits no independentistes, ja que ells miren pel país i no per Espanya.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.