TORNAR

L'anoienc Martín Rodríguez Sol és el fitxatge estrella d'Unió per al 27-S

Els cristiano-demòcrates recorren al fiscal que va defensar una ”consulta legal”

politica
Dimarts, 28 juliol 2015. 14:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'anoienc que més amunt estarà a les llistes del 27-S el té Unió Democràtica de Catalunya. Martín Rodríguez Sol, resident a Igualada i amb domicili també a Tous, nascut a Mallorca, anirà de número dos a la demarcació de Barcelona, només per darrere d'Espadaler.

Unió Democràtica de Catalunya ha fitxat a l'ex fiscal general de Catalunya, Martín Rodríguez Sol, segons informa Naciodigital. Rodríguez, resident a Igualada i amb domicili a Sant Martí de Tous, va ser cessat per Eduardo Torres-Dulce, Fiscal Superior de l'Estat, per unes declaracions a Europa Press. Nascut a Palma de Mallorca, va defensar el 2013 una "consulta legal i acordada" entre la Generalitat i l'Estat. Torres-Dulce, amb el qual Rodríguez ja havia tingut tensions quan va aquest obrir diligències 'El Mundo' per  la seva informació sobre suposats comptes bancaris del president Artur Mas a Suïssa, va obrir-li un expedient. Poc després, el propi fiscal dimitia.

Rodríguez Sol, de 57 anys, ha apuntat que "les lleis han de defensar el bé comú. I una bona manera de saber quin és el bé comú, és preguntar a la gent". També ha afirmat que "els bitllets per anar a Ítaca encara es venen a Madrid". "Alguns potser no han llegit la 'Ilíada' i no saben que Ulisses va arribar però sol. Tots els seus companys havien mort". Un lapsus. El fet és que la 'Ilíada' tracta la guerra de Troia, mentre que el retorn d'Ulisses a Ítaca es narra a l''Odissea'.

 

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.