TORNAR

Teo Romero fa balanç del curs polític montbuienc amb la presència de Manuel Campo Vidal

politica
Dijous, 30 juliol 2009. 12:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Divendres passat va tenir lloc a la sala d’actes de l’ajuntament de Montbui una trobada informativa en la qual l’alcalde montbuienc, Teo Romero, va passar balanç als dos primers anys d’aquest mandat. L'acte va comptar amb la presència del periodista Manuel Campo Vidal, president de l’Acadèmia de les Ciències i les Arts de Televisió de l'estat, i conegut per ser un dels periodistes més populars de la televisió.

Teo Romero, amb el periodista Manuel Campo Vidal

Durant la trobada amb els mitjans Teo Romero va passar balanç a una Festa Major, on va destacar, entre d'altres, la commemoració dels 10 anys de piscina d’estiu a Montbui; segons l'alcalde, un equipament que s’ha convertit en un dels més utilitzats pels ciutadans de la Conca d’Òdena, i en un dels símbols del progrés i l’obertura a l’exterior del municipi.

El batlle va recordar alguns dels projectes més importants en els que està treballant el seu equip de govern, sobresortint la propera inauguració de la piscina coberta i el nou pavelló, amb la seva obertura prevista per a la propera tardor. Aquest equipament, que suposa una inversió de més de 7 milions d’euros, està a la recta final de la seva construcció.

A més, Teo Romero va destacar que durant els propers mesos a Montbui es finalitzaran les quatre actuacions emmarcades en el Fons Estatal d’Inversió Local (FEIL), també conegut com a 'Pla Zapatero'. A Montbui s’hi destinen 1’7 milions, 800.000 dels quals van destinats a realitzar la segona fase del Boulevard de la Carretera de Valls, entre els carrers Santa Anna i Santa Margarida. Altres actuacions són el condicionament i millora de l’entorn perimetral del pavelló i la piscina coberta, i la col·locació de nous nínxols al cementiri municipal.

D'altra banda, Teo Romero va parlar sens dubte el gran projecte de futur de Montbui, que serà la construcció del futur Centre Cultural Polivalent –auditori, sales de música-. Una actuació que podria acabar de perfilar-se en els propers mesos.

Finalment, l'alcalde montbuienc va explicar que el govern local aposta per elaborar un Pla Anticrisi, que 'incidirà directament en les famílies, amb importants partides destinades a ajudar les famílies usuàries de les Llars d’Infants, també ajuts a activitats extraescolars, beques per a la compra de llibres, rebaixes en el tipus de l’IBI per al 2010'. A més, Teo Romero va informar que des de l’ajuntament montbuienc s’han sol•licitat 47 llocs de treball en Plans d’Ocupació a altres administracions.


2 Comentaris

A

Anoienc

Igualada

31 de juliol 2009.07:27h

Respondre

Alcalde de Montbui, Diputat provincial de promoció economica, President del Cesca, cotxe amunt cotxe avall,signatura de convenis,trobades i explicacions a la prensa, aquets no paren. S’omplen la... Llegir més boca i parlen de progres, de que si jo tinc la millor piscina de la Conca.Ja deia la Trinca en una cançó, mariquita l’últim, valguem deu senyor.

j

josep b

30 de juliol 2009.16:17h

Respondre

Es dificil valorar el curs polític a partir de les declaracions de l’interessat i de la transcripció d’un periodista. Em fa gràcia que la piscina sigui ”un dels símbols del progrés”,... Llegir més mentre que fa poc llegia en aquest mateix diari que les associacions de veïns intentaven demanar que no els pugessin els impostos tot fent referència a la desorbitada taxa d’atur. La paraula progrés en boca de polítics ha quedat un pèl desvirtuada i la propaganda com a element de comunicació amb els ciutadans institucionalitzada.
Por.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.