TORNAR

Vora 300 persones assisteixen a la trobada de candidats de Vilanova del Camí

Els alcaldables exposen els seus programes en un acte a Can Papasseit

politica
Dijous, 21 maig 2015. 13:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

No va ser un debat, però almenys el format que va triar Ràdio Nova va permetre reunir els 11 alcaldables de Vilanova del Camí. La mateixa ràdio emetrà diumenge, a partir de les 8, un programa especial electoral

Unes 280 persones –segons el nombre d'invitacions recollides a la porta- van seguir en directe la trobada entre els candidats vilanovins, en un programa especial a Can Papassei que va retransmetre Ràdio Nova i també es va poder veure via estreaming a la pàgina web municipal i al portal de comunicació. Els 6 candidats i 5 candidates van concórrer a l'acte: Jorgina Villoria (Guanyem Vilanova), Francisco Palacios (VA!), Vanesa González (V365), Carlos Navarro (DECIDE), Antonio Rodríguez (ICV-EUiA), Sergi Balcells (PxC), Meritxell Humbert (ERC-Som Vilanova), Mari Luz Martínez (PP), Jordi Baron (CiU), Juan Manuel Cividanes (IPV-VV) i Noemí Trucharte (PSC). Durant tres hores els candidats van poder explicar breument i en diferents torns d'intervenció els principals eixos i propostes dels seus respectius programes electorals. La majoria van fer un gran esforç de concreció per poder exposar els continguts, especialment dins dels blocs temàtics, perquè els dos minuts que tenien quedaven curts en algun moment per poder explicar tot el que volien.

Els alcaldables, amb les moderadores Marisa Martínez i Mireia Rubio als extremsTambé hi va haver, però, moments que l'esforç de síntesi feia que als candidats els sobrés temps. La majoria van saber respectar el torn i mantenir el to crític, però no ofensiu, amb la resta de candidats en el torn de rèplica. Hi va haver excepcions, amb el mediàtic Carlos Navarro. Les interrupcions van ser anecdòtiques gràcies també al paper de les moderadores que van reconduir l’acte sense perdre de vista l'objectiu d'oferir informació i no espectacle. Per a totes aquelles persones que no van tenir ocasió de seguir-lo en directe, la gravació està penjada a www.televisiovilanova.cat.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.