TORNAR

L'Hospital Universitari d'Igualada torna a limitar les visites davant el repunt de contagis de COVID-19

Espai patrocinat per

Només es podrà acompanyar als pacients dependents i es tornen a fer proves PCR per a tots els acompanyants de pacients ingressats, tant per a vacunats com per a no vacunats

Salut
Dimecres, 24 novembre 2021. 17:32. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La direcció de l'Hospital Universitari d'Igualada ha decidit incrementar les mesures de prevenció per la transmissió del SARS-COV-2, a causa de l'increment de la incidència de casos de COVID-19 entre la població i l'aparició de nous casos en pacients ingressats.

PUBLICITAT

Entre altres mesures, només es podrà visitar als pacients dependents i que necessiten acompanyament les 24 hores, així que no es podran visitar els pacients autònoms. En el primer cas, es permeten un màxim de dos acompanyants per pacient que no poden ser coincidents.

Pel que fa als pacients ingressats a l'UCI, es permet la visita diària en les franges habilitades (de 13.30 h a 14.30 h i de 20 h a 21 h) a un màxim de dos acompanyants per pacient i que no poden coincidir.

A Urgències, només els pacients dependents, menors d'edat o amb problemes de mobilitat podran tenir acompanyant durant tota l'estada.

En el cas dels parts, es manté el règim d'un acompanyant per pacient.

Proves PCR

Paral·lelament a les mesures en l'àmbit de les visites i l'acompanyament, s'hi suma la recuperació de les PCR setmanals per a tots els acompanyants de pacients ingressats, tant si estan vacunats com si no ho estan. També tornen les PCR als pacients que s'hagin de sotmetre a una cirurgia programada, sigui amb ingrés o ambulatòria, independentment del seu estat vacunal.

Es manté el cribratge exhaustiu a l'àrea d'Hospitalització, amb la realització d'una PCR en el moment de l'ingrés i cada set dies a tots els pacients ingressats amb la pauta de vacunació completa; i amb PCR en el moment de l'ingrés i cada 4, 7 i 14 dies als pacients que no estiguin vacunats.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.