TORNAR

Salut corregeix les xifres que situaven Montbui amb la taxa de coronavirus més alta del país

Espai patrocinat per

Igualada Nord encapçala el rànquing amb un percentatge de 451,2 afectats per cada 10.000 habitants

Salut
Diumenge, 29 març 2020. 18:46. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La conselleria de Salut ha activat aquesta setmana un mapa interactiu que mostra, per àrees bàsiques de salut, el percentatge de contagis per cada 100.000 habitants. Inicialment, les dades situaven Santa margarida de Montbui al capdamunt d'aquesta llista. Una situació que el departament ha esmenat amb la correcció de dades i que situen ara Igualada com el municipi amb més percentatge d'afectació del covid-19.

PUBLICITAT

Amb les dades actualitzades, el mapa interactiu situa Igualada al capdamunt del rànquing de municipis amb percentatge més alt d'infecció del covid-19. L'àrea bàsica d'Igualada Nord (Hospital d'Igualada i CAP Nord), tenen una taxa de 451,2 contagis per cada 100.000 habitants, la més alta del país. En aquesta àrea, el nombre absolut de contagis registrats és de 119. A la capital de l'Anoia, l'àrea sud, que comprèn el CAP Anoia, té una taxa de 394,5 contagis, la segona més alta de Catalunya. Aquí, el nombre de contagis és de 111.

Santa Margarida apareix ara al quart lloc, superada per la pobla de segur. L'àrea bàsica de salut montbuienca registra, segons les noves dades de Salut, un percentatge de 294,5 contagis i, en valors absoluts, se n'han registrat un total de 63 casos.

En aquesta taula podeu veure els percentatges i nombre de casos positius de les àrees bàsiques de salut de l'Anoia.

A Catalunya, per la part baixa, destaquen diverses àrees tarragoninesi gironines, en comarques com la ribera d'Ebre, el Baix Ebre, el Priorat, el Tarragonès, el Ripollès, l'Alt Empordà, el Baix Empordà, entre altres, on hi ha diversos municipis on el percentatge d'infectats és zero.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.