TORNAR
PUBLICITAT

L'Adoberia Bella, finalista als Premis Catalunya Construcció

societat
Dimarts, 14 juny 2016. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Els guanyadors es donaran a conèixer durant la Nit de la Construcció el 30 de juny sota la pèrgola del mercat dels Encants. L'Adoberia Bella es va inaugurar el 18 de novembre de l'any passat.

PUBLICITAT

La rehabilitació de les adoberies Bella i Bernades com a seu del Centre Europeu de la Pell de Qualitat a Igualada, ha estat seleccionat com a un dels 19 finalistes dels Premis Catalunya Construcció 2016, en la categoria d'intervenció d'edificació existent. Aquest centre, inaugurat la passada tardor, va tenir un cost d'uns 900.000 euros i és una de les obres sobre les que pivota la iniciativa de l'Ajuntament d'Igualada per recolzar el sector adober en el seu reimpuls.

Un total de 112 candidatures s'han presentat a la XIII edició dels Premis Catalunya Construcció, els guardonats que convoca el Col·legi d’Aparelladors de Barcelona (CAATEEB) cada any amb l'objectiu de reconèixer l’esforç dels professionals i empresaris del sector i premiar les persones que amb la seva feina han contribuït a millorar la qualitat, la gestió, la sostenibilitat, la innovació i la seguretat de la construcció a Catalunya.

El sector de la construcció viu moments de canvis provocats, d'una banda, per una certa recuperació de l'activitat i, d'altra banda, per importants transformacions a l'àmbit tecnològic i de procediments de gestió. En els últims anys, els professionals han dut a terme obres de gran qualitat que denoten un alt grau de professionalitat i rigor.
El nivell de participació ha estat elevat, una vegada més, entre els professionals que optaran al premi en les seves respectives categories, amb 31 candidatures més que l'any anterior.

La més disputada serà la intervenció en edificacions existents, amb 44 candidatures; seguida de la d'innovació, amb 23. A la categoria de direcció d'execució de l'obra opten 16 candidatures i 9 a la categoria de coordinació de seguretat i salut. La nova categoria de direcció integrada de projecte o project manager ha rebut 4 candidatures, mentre que al premi al treball de final de grau optaran 16 treballs. Les obres de referència de les candidatures presentades es troben repartides per tot Catalunya i conformen bona part de la millor obra realitzada al nostre país als anys 2014 i 2015.

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.