TORNAR

L’Ajuntament de Vallbona d’Anoia reformarà el poliesportiu, el carrer de les Escoles i la plaça de l’Església

Les obres tenen un pressupost de 320.000 euros

societat
Dijous, 1 desembre 2022. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

L’Ajuntament de Vallbona d’Anoia destinarà un paquet d’inversions a fer diverses millores en espais públics del municipi. El govern vallbonenc destinarà uns 320.000 euros en millorar el poliesportiu i en fer actuacions de millora al carrer de les Escoles i a la plaça de l’església. Una part important de la inversió, 200.000 euros, provenen de subvencions del Programa General d’Inversions de la Diputació de Barcelona.

Les obres de millora del poliesportiu tindran un cost de 249.687,69 euros, dels quals 150.000 € vindran de la Diputació de Barcelona i 99.687,69 de romanent de tresoreria. Pel que fa a les obres al carrer de les Escoles i a la plaça de l’església, està previst que tinguin un cost de 70.000 euros, dels quals 49.900 € es pagaran amb una subvenció de la Diputació.

Les actuacions que es faran al poliesportiu són: la substitució de les portes interiors i les fusteries exteriors, les lluminàries led, els envans del magatzem, la renovació del paviment de la pista, feines de pintura i reparació dels banys. També es col·locarà aïllament tèrmic a la coberta, un fals sostre, millores tèrmiques, un sistema acústic amb panells, entre d’altres.

Les inversions al carrer de les Escoles han de servir per pintar-lo i fer-lo amable a l’escola, col·locar-hi 5 bancs de fusta, pilones de formigó en forma de banc i jardineres circular a joc, a banda de vegetar les jardineres. I a la plaça de l’Església i el seu entorn està previst arreglar 150 m² del paviment, a causa del moviment de les llambordes per culpa de les arrels dels arbres, arreglar jardineres i instal·lar una pèrgola de 18x9 amb bàculs extraïbles per crear una zona ombrejada per les més habituals èpoques de calor.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.