TORNAR
PUBLICITAT

L'Associació del Barri de Montserrat matisa la problemàtica dels talls de llum i en lamenta "l'ús polític"

Assenyalen que ”atenem tant a socis com a no socis” i que una formació política ”no pot tenir la representació exclusiva dels veïns”

societat
Dimarts, 19 gener 2021. 10:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'entitat veïnal d'aquest barri d'Igualada assegura que la problemàtica que es va denunciar per part d'Igualada Som-hi i alguns veïns "no és exacta". Apunten que al barri de Montserrat hi va haver un tall en l'enllumenat públic, però que alertats per un veí "es va comunicar als serveis municipals i es va resoldre".

PUBLICITAT

El Casal del Barri de MontserratEn un comunicat, l'Associació de Veïns del Barri de Montserrat (AVBM) afirma que, respecte a un acte reivindicatiu que va organitzar el grup municipal d'Igualada Som-hi i alguns residents al barri -el 12 d'aquest mes-, que "mai va ser informada de l'acte ni pels veïns afectats ni pel grup polític". En aquest acte, es van denunciar talls de subministrament elèctric al barri i se sol·licitaven solucions. Ara, l'AVBM matisa que pel que fa als "talls de subministrament elèctric a tot el barri, aquesta afirmació no és exacta". Admeten que "puguin haver-se produït alguns talls de manera parcial", però "no hem tingut mai coneixement de talls elèctrics continus" ni que "veïns o socis ho hagin denunciat. La nostra associació va fer una enquesta escrita per a conèixer els problemes existents en el barri i ningú dels enquestats es va manifestar que el subministrament elèctric ho fos". Critiquen també "el populisme" de l'acte sense tenir en compte l'entitat veïnal.

L'AVBM assenyala que "no mostren més que un intent o desig d'acaparar i ocupar els mitjans de comunicació per la seva imatge, i a l'efecte d'ampliar la seva propaganda política. Van ser avisades altres forces polítiques o entitats veïnals de la nostra ciutat de l'acte reivindicatiu? No tindria més força la denúncia o reivindicació si haguessin participat més forces polítiques o entitats veïnals? Només Igualada Som-hi té la representació de la 'veu' dels veïns?".

L'associació referma el seu suport "a tots els veïns del barri sense exclusió de raça, religió o signe polític, sempre que es comuniqui a la nostra associació el problema o incident i aquest pugui ser verificat. L'AVBM tramita totes les queixes dels veïns del barri sempre i sense excepcions, informant l'Ajuntament o a l'empresa proveïdora".

Les incidències verificades

Apunten que "les incidències de les quals sí que tenim coneixement es corresponen amb talls intermitents el 22 de desembre a Igualada i a Vilanova del Camí, un tall continuat i permanent en un carrer d'Igualada entre les 8 del vespre d'aquell dia fins a les 3 de la matinada del 23 de desembre. "Respecte als veïns afectats pels talls d'electricitat (o altres problemes) l'AVBM està i ha estat sempre a la seva disposició, tant si és un com si són diversos afectats. Els veïns del Barri saben que aquesta associació atén tant socis com a no socis, estant al servei de tots els veïns del Barri. Així i tot, és evident que l'AVBM no pot fer visites a domicilis o verificar incidències en el barri si no se'ns notifica i per tant les desconeix".

PUBLICITAT

1 Comentaris

N

Nati

Igualada

19 de gener 2021.18:20h

Respondre

La asociación miente y no se entera de ls problemas del barrio. El Jose Marin ese que es el presidente vive en las Comas i el Santano vicepresidente en Vilanova. No saben los problemas del barrio ni... Llegir més se preocupan. La luz se ha ido siete veces, los vecinos no nos inventamos las cosas y agradecemos a Jordi Cuadras que nos haya ayudado a solucionarlo. Esta semana ya han empezado las obras para arreglar el transformador

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.