TORNAR

Àuria rep la visita de les directores generals de la Generalitat de Catalunya, Marta Segura i Maria Rosa Pons

La Fundació Privada Àuria obre les portes a la directora general de l’Autonomia Personal i al Discapacitat i la directora general de Provisió de Serveis de la Generalitat de Catalunya

societat
Dimecres, 20 setembre 2023. 20:32. Redacció AnoiaDiari.
PUBLICITAT

Les directores generals de la Generalitat de Catalunya, Marta Segura i Maria Rosa Pons, es van reunir amb l'equip directiu d'Àuria Fundació a l'edifici de la Fundació, situat a l'avinguda d'Andorra el passat divendres 15 de setembre. En el transcurs de la trobada, van visitar les instal·lacions i van rebre de primera mà les impressions, reptes de futur i necessitats de l'organització de part de l'equip encapçalat per Albert Pinyol, gerent de la Fundació Àuria i Àuria Cooperativa; Alícia Marina, adjunta de direcció de la Fundació; Meri Llorach, responsable de Serveis Diürns; Elisenda Mora, responsable d'Orientació Laboral; Lis Muñoz; responsable d'equip social i jurídic, i Marta Ventura, responsable d'Habitatge.

Durant la visita, el personal d'Àuria va explicar els canvis que s'estan produint a la Fundació Privada Àuria per tal de centrar-se en els serveis i les persones. També com s'aposta per la innovació per millorar la qualitat de vida dels usuaris i professionals de la Fundació i l'apropament a les famílies, amb un patronat més representatiu i obert.

Des d'Àuria, s'ha explicat la previsió d'increment d'usuaris dels serveis STO i dels Serveis Diürns que s'espera en els pròxims anys. S'ha recordat, també, la importància del Centre Josep Orgué, consolidat al territori i amb un gran àmbit geogràfic, i la tasca del Servei d'Inserció Especialitzat (SIE), que requereixen més recursos per continuar desenvolupant les seves tasques i donar un bon servei als usuaris i obert a la ciutadania.

En aquesta visita tècnica, que s'ha fet per donar continuïtat a la visita del secretari general de Drets Socials de la Generalitat, el senyor Oriol Amorós, celebrada el passat mes de juliol, s'ha tingut temps per parlar dels reptes de futur del sector i la possibilitat d'un SOI social, que es pugui adaptar a les persones que arriben a l'edat de jubilació segons les seves necessitats i la seva evolució. Així com la urgència de trobar una nova fórmula per gestionar els casos complexos, amb patologies duals o addicions.
Un clima de col·laboració i cordialitat que per part del Departament i de la Fundació, ha permès evidenciar la ben entesa existent entre l'administració i l'entitat per fomentar l'autonomia i millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i els col·lectius de persones més vulnerables.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.